Въпрос за Плешки връх и хижа Предел
Здравейте! Имам няколко въпроса за района и ще съм благодарен ако получа отговори на тях...
1. Вярно ли е, че се стига с нормална кола по асфалт до х. Предел?
2. Версията на картата Бг маунт... за андроид, която съм качил в ГСМ а показва пътеката от Предел по синя маркировка до вр. Пирин. Пътеката без маркировка продължава за Плешки връх и след него, според картата слиза в циркуса под Плешки връх. Ако някой е минавал да сподели ако се следва същата пътека, която свършва според картата, може ли да се продължи надолу и слезе до х. Предел?
3. Ако горното е възможно за колко часа при нормално ходене се прави кръгчето х. Предел - вр. Пирин - вр. Плешки - х. Предел?
Благодаря предварително на всички, които помогнат!!!
Бих го направил за два дена. Все пак денивелацията е близо 1600 метра.
Не знам каква карта си качил, но кръговото слизане е след Даутов връх покрай Даутово езеро - Ушиците и по пътеката с червена марка през Кулиното към Предел.
Спал съм на седлото след Плешки връх - перфектно е мястото.
Каквото и да правиш - виж по картата къде е последната вода преди в.Пирин и после тази от другата страна на билото с/у Даутово езеро - западно от него.
Ристо Туристо написа:
Бих го направил за два дена. Все пак денивелацията е близо 1600 метра.
Не знам каква карта си качил, но кръговото слизане е след Даутов връх покрай Даутово езеро - Ушиците и по пътеката с червена марка през Кулиното към Предел.
Спал съм на седлото след Плешки връх - перфектно е мястото.
Каквото и да правиш - виж по картата къде е последната вода преди в.Пирин и после тази от другата страна на билото с/у Даутово езеро - западно от него.
Благодарско за бързият отговор Искаме с колегата lubitel да го направим от Добринище еднодневно и смятаме вариантите. От х. Предел до вр. Пирин ако е 5 ч. ще имаме поне още 10 часа да се върнем при колата...А върховете от Албутин до Пирин все ни убягват ... Отделихме дни през юли за х. Яворов но сигурно ще е невъзможно да обиколим всичките след Албутин и да се върнем...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети