Автор |
Съобщение |
batpets
|
|
Deuter Aircontact pro 70+15, ремък за сваляемия капак |
|
Здравейте, отскоро се сдобих с тази раница. Взех я изгодно втора ръка, но се оказа че липсват допълнителните ремъци(презрамки), които се закачат на сваляемия горен капак. Докато чакам продавача да отговори дали ги има въобще, може ли да ми кажете дали се продават тези ремъци като отделен аксесоар.
|
|
|
Съб Мар 14, 2015 9:21 pm |
|
|
peca
|
|
Съб Мар 14, 2015 10:12 pm |
|
|
batpets
|
|
|
|
Все пак ако някой има раница от същата серия ще е хубаво да ми го снима за да видя как точно е направен.
|
|
|
Нед Мар 15, 2015 2:36 pm |
|
|
peca
|
|
|
|
|
Все пак ако някой има раница от същата серия ще е хубаво да ми го снима за да видя как точно е направен. |
Разходи се до някой магазин и го виж на живо, ако живееш в населено място където няма такъв магазин виж в Гугъл сигурно ще намериш няколко стотин изображения на тази раница.
Даже не е задължително да е същия модел, важно е само да е раница с + обем на Дойтер иготово.
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс |
|
|
Нед Мар 15, 2015 4:37 pm |
|
|
Тодор (Тошко)
|
Re: Deuter Aircontact pro 70+15, ремък за сваляемия капак |
|
|
|
Здравейте, отскоро се сдобих с тази раница. Взех я изгодно втора ръка, но се оказа че липсват допълнителните ремъци(презрамки), които се закачат на сваляемия горен капак. Докато чакам продавача да отговори дали ги има въобще, може ли да ми кажете дали се продават тези ремъци като отделен аксесоар. |
Ако говориш за 4-те халкички на капака, там няма ремъци, така се продава.
|
|
|
Нед Мар 15, 2015 10:58 pm |
|
|
batpets
|
|
|
Нед Мар 15, 2015 11:28 pm |
|
|
vladofff
|
|
|
|
какво толкова си се загрижил за някакви ремъци. Това, което видях, е поредната изгъзица. Ако и да ги няма тея пущини, а пък липсата им за теб да е животозастрашаваща, нищо не ти струва да си купиш няколко ремъка от ташев или други подобни и да си ги пригодиш. Ако ти покажа моят дойтер на какво прилича след безбройните модификации, които периодически му спрятам като подобрения, няма да го познаеш- да може да носи при значително различен от предвидения от производителя начин ски,снегоходки, различен инвентар, да участва в летищни трансфери до Кавказ и централна Азия..... Но за моята няма кино, а тва го има при PRO++ серията, която само аз разработвам...
|
|
|
Пон Мар 16, 2015 1:29 am |
|
|
ivailo.hr
|
|
|
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=5buUg1oIQKA
говоря за ремъците които вади на втората минута. Доколкото знам тва го има само при PRO серията |
С тези ремъци самият капак става на малка раница. Хитро измислено.
|
|
|
Пон Мар 16, 2015 2:55 pm |
|
|
EXIIIT
|
|
|
|
|
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=5buUg1oIQKA
говоря за ремъците които вади на втората минута. Доколкото знам тва го има само при PRO серията |
С тези ремъци самият капак става на малка раница. Хитро измислено. |
Хитро, ама не виждам особен смисъл от това портмоне дето се получава.....освен документи, пари и няккаква кутия с тютюн друго нищо неможеш да сложиш вътре.
|
|
|
Пон Мар 16, 2015 5:31 pm |
|
|
batpets
|
|
|
|
Вече си поръчах закопчалките, но не мога да видя как точно е изпълнението при кукичката от другата страна. Ако някой има нека да снима.
|
|
|
Съб Мар 21, 2015 10:51 pm |
|
|
|