Красиво е, та спира дъха! Видиш ли такова нещо веднъж, ще ти се иска отново да го изпиташ, и отново... Вече си заразен и винаги ще ти се иска да си пак там горе и да посрещнеш изгрева. Планината е вече дом за теб, истинският. Бъди здрав!
Вто Фев 17, 2015 11:25 am
maratonec
Поздравления за добрата разходка, хубавия разказ и разкошните снимки! И добре дошъл в клуба на планинските бегачи!
Поздравления за добрата разходка, хубавия разказ и разкошните снимки! И добре дошъл в клуба на планинските бегачи!
Поздравявам Боян за способността му да преживее такъв миг. Браво!
Бояне, прати разказа на учителката си по литература.
Ники, прати ни някоя снимка от австралийския буш. Прибави и малко текст. Не, че не мога да си намеря в нета, но, качени от теб във форума, ще бъдат двойно по-интересни.
Sakatorel, сега нямам време да ти прочета пътеписа. Прочетох оттук-оттам, интересен е, запазих си го в "библиотеката", ще го прочета.
И моите поздравления.
Ружа 62г. написа:
Ники, прати ни някоя снимка от австралийския буш. Прибави и малко текст. Не, че не мога да си намеря в нета, но, качени от теб във форума, ще бъдат двойно по-интересни.
Не е по темата и нямам нищо подготвено и под ръка, но в блога ми имам няколко изречения за един рогейн (състезание по ориентиране) на който участвах с дъщеря ми и сина ми през 2012. В края има линк към фото албум: Рогейн
А това е описание на едно тренировъчно тичане в района на Mt Solitary, Blue Mountains, на 100на км западно от Сидни. И тук фото албумът е в края: Солитари
И в двата албума снимките на хора са повечко, но пък има и малко австралийски буш.
Ружа, взимам насериозно поставената ми от теб "домашна работа" и ще гледам да пусна скоро (в подходящия раздел) снимки с текст на австралийския буш.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети