ДЕБЕЛА НАГРАДА
Предлагам визираната в заглавието, моля, да се счита и за подкуп, ако форумът би могъл да се модерира по начин, позволяващ изключване на словотворенията на определен празно/много- думец. Задаваш си настройки и хоп- рандом-ът не те зомбира от монитора. Някой би ме посъветвал просто да не ги чета, както и правя, всъщност, но ме заболява пръста да превъртам скролчето, пък и време се губи. А времето е пари. В случай, че вече подобна опция съществува, обявената по- горе ще се получи от този, който ми отвори очите за напредъка на технологиите в програмните продукти.
Пон Фев 16, 2015 4:32 pm
Balkandjiq
Аз пък чета мненията на всички.От всеки човек на тая Земя можеш да научиш по нещо.Така че както е казал бай Вазов:
Чети,чети!То прави сляпото окато...
P.S.Между другото ако си срежеш с нож интернет-кабела ти гарантирам че няма да срещнеш из интернет нито едно мнение различно от твоето и нито един многословец/празнодумец.
_________________ Планини има много,но Балкана е само един!
1/2
Balkandjiq написа:
Аз пък чета мненията на всички=
И аз "почитам по някоя тема,когат намеря време", пък то е кът и затова нещата , които са ми ясни бих могъл да пропусна. Твоите ги чета наполовина.
Благодаря ти, иначе, за препоръката, но няма как да стане- интернетът ми е безжичен и необходим да си управлявам парите.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети