|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
tzezko
|
ДЕБЕЛА НАГРАДА |
|
Предлагам визираната в заглавието, моля, да се счита и за подкуп, ако форумът би могъл да се модерира по начин, позволяващ изключване на словотворенията на определен празно/много- думец. Задаваш си настройки и хоп- рандом-ът не те зомбира от монитора. Някой би ме посъветвал просто да не ги чета, както и правя, всъщност, но ме заболява пръста да превъртам скролчето, пък и време се губи. А времето е пари. В случай, че вече подобна опция съществува, обявената по- горе ще се получи от този, който ми отвори очите за напредъка на технологиите в програмните продукти.
|
|
|
Пон Фев 16, 2015 4:32 pm |
|
 |
Balkandjiq
|
|
|
|
Аз пък чета мненията на всички.От всеки човек на тая Земя можеш да научиш по нещо.Така че както е казал бай Вазов:
Чети,чети!То прави сляпото окато...
P.S.Между другото ако си срежеш с нож интернет-кабела ти гарантирам че няма да срещнеш из интернет нито едно мнение различно от твоето и нито един многословец/празнодумец.
_________________ Планини има много,но Балкана е само един!
http://hubavetz.com/ |
|
|
Пон Фев 16, 2015 5:45 pm |
|
 |
tzezko
|
1/2 |
|
 |
 |
Аз пък чета мненията на всички= |
И аз "почитам по някоя тема,когат намеря време", пък то е кът и затова нещата , които са ми ясни бих могъл да пропусна. Твоите ги чета наполовина.
Благодаря ти, иначе, за препоръката, но няма как да стане- интернетът ми е безжичен и необходим да си управлявам парите.
|
|
|
Пон Фев 16, 2015 6:41 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|