|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
didogen
Регистриран на: 15 Дек 2011 Мнения: 1479 Местожителство: kleta majka balgariq |
|
Абв на .... (хобито, което искаме да опитаме) |
|
Сложно е и не ми се обяснява,... но се сетих за един сайт от който се научих да карам сноуборд. В дъното има връзки към сайтове с други активни дейности. В момента съм на вълна планинско колоездене и пак смятам основната теория да я попия от тези сайтове. Към някой от тях има и анимирани филмчета с подробни обяснения.
http://www.abc-of-snowboarding.com/
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P. |
|
|
Съб Фев 07, 2015 12:24 am |
|
 |
peca
|
|
|
Множим се гледам, че много хора от форума освен, че ходят и карат активно.
Иначе аз в движение се научих като при всичко останало, първо се почва с по-леки неща дори обикновенно грацко после по- леки пътеки и черни пътища и то си става от самосебе си.
Човек придобива навици за това как да се позиционира на колелото в определените ситуации.
Малко да се постопли и може да организираме едно каране, предимството на колелото е, че с него за една еднодневка може да завъртиш маршрут който да го ходиш 2 дни, в което няма лошо но ако ги нямаш тея 2 дни си е решение, а и адреналина на моменти здраво те блъска
П.П. Недей да пестиш от предпазните средства това е ГОЛЯМА ГРЕШКА вземи си наколенки, налакатници и каска, и то хубави по- важни са от самото колело.
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс |
|
|
Съб Фев 07, 2015 9:21 am |
|
 |
didogen
|
|
|
То и аз ще се уча в движение, и причината е точно повече разстояние за по кратко време, но без да се бърза. Но няма да ставам профи. За предпазните средства даже не трябва да се споменава. Ще видим какво ще излезе. Идеята на сайтовете не е да правиш кой знае какви постижение, а един път да искаш да идеш за риба да знаеш как да си вържеш кукичката. 
|
|
Съб Фев 07, 2015 9:31 am |
|
 |
peca
|
|
|
 |
 |
То и аз ще се уча в движение, и причината е точно повече разстояние за по кратко време, но без да се бърза. Но няма да ставам профи. За предпазните средства даже не трябва да се споменава. Ще видим какво ще излезе. Идеята на сайтовете не е да правиш кой знае какви постижение, а един път да искаш да идеш за риба да знаеш как да си вържеш кукичката.  |
Така е, добре е да знае човек с какво се захваща, ако имаш нужда от съвет за избор на колело или нещо друго пиши
А за профита изобщо не говорим просто още едно хоби свързано с природата за разнообразие 
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Последната промяна е направена от peca на Съб Фев 07, 2015 5:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
Съб Фев 07, 2015 9:58 am |
|
 |
didogen
|
|
|
Благодаря! Предполагам в избора на гуми ще искам насоки, но има време. За сега ще го стягам по малко, жила, команди и други дребни работи.
|
|
Съб Фев 07, 2015 10:04 am |
|
 |
kibik
|
|
|
|
Дидо,
обади се да видя какво си взел и в какво състояние е.
|
|
|
Съб Фев 07, 2015 12:33 pm |
|
 |
didogen
|
|
|
Като го докарам ще звънна.
|
|
Съб Фев 07, 2015 1:15 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|