Регистриран на: 19 Апр 2011 Мнения: 40 Местожителство: София, жк.Младост
Някой да е ползвал Rock Empire Ontario (спален чувал)
Намерих в интернет този спален чувал ( http://alpine-camping.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=64&category_id=15&option=com_virtuemart&Itemid=76 ). Та да попитам дали имате впечатления. Аз си търся чувал с такива характеристики. Ще го ползвам през пролетно-летния период, но може да се окаже, че ще бъда и на високо място, където температурите падат рязко през нощта. Поне според това, което прочетох в няколко теми за спални чували останах с впечатлението, че температурата на комфорт тряба да е около 2, 3 градуса и да клони към 0, за да съм сигурен, че ще спя на топло. Това е единственият чувал, който намерих с тези характеристика, за по-малко пари. В общи линии всичко друго започва от 150 нагоре. Ако имате предложения за други модели със сходни характеристи, коидо да не надвишават 100лв, ще съм благодарен ако споделите.
Нед Май 01, 2011 6:32 pm
d.panayotov
Та все пак някой да има някакви идея?
Вто Май 03, 2011 10:46 pm
d.panayotov
Тъй, явно няма много мнения по темата
Все пак да попитам ако трябва да избирате кой от двата чувала бихте избрали? Първият е май по-топъл?
намерих още един, ама той е малко по-тежък за сметка на топлина. Та все се чудя колко точно трябва да е топъл чувала? то вярно, че за всеки човек разбирането за топлина е различно, но правилно ли съм се ориентирал като търся чувал с температура на комфорт около 0 С, който ще го използвам пролет-лято и чат пат есен, ама ранна есен, само и единствено за планина.
Това за термофолиото го знам. Аз имам едно туристическо одеалце, което е с найлон от едната страна и се сгъва много компактно и е леко. Това ще слагам за основа, освен шалте, пък и малко ще омекотява Ми явно ще се насоча към Ванго-то, малко по-тежък, но пък по-топъл. Тегавото, е че няма как да ми е кеф и през лятото и през пролетта с един чувал, но просто няма как да си взема някоклко, поне на този етап.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети