Странджа и Източни Родопи
Здравейте!Най-накрая намерих време да пусна и тази история в блога.Тя датира от пролетта,но все нямам време напоследък,а и се впуснах в доста писане,както ще видите сами и чак сега успях да я направя изцяло заедно със снимките.Тук ходене пеша почти няма,защото идеята беше да се види колкото се може повече за два дни,един вид разузнаване,за да мога да се върна готов за атака през есента.Все пак сметнах ,че ще ви е интересно да видите малко от природата там,понеже както се оказа доста малко хора са били в тази планина.
http://www.ivanmiladinov.com/?p=325
П.с.: Доста дълго излезна наистина,за съжаление нямах възможност и да снимам много,но се надявам и историята да ви се стори интересна....
Поздрави на всички!
Пон Авг 24, 2009 2:28 pm
Gamina
Много, много забавно!
И това:
"Определено мога да кажа, че по-западнал град не съм виждал дори в северозападната част на страната"
Минавал ли си през Роман
Пон Авг 24, 2009 3:48 pm
Jirko
Хаха ами в Роман не съм бил още,но съдейки по името сигурно има бая "романеси" и там
Брей, много дълго, но интересно
Тоя Дяволски мост добре си го щракнал, такава гледна точка не бях виждала, хареса ми много.
И залезите по морето са екстра
Пон Авг 24, 2009 6:01 pm
albena :-)
хареса ми много писанието ти
а за снимките - евалата
кефят ме много
зелениката особено
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети