поздравления за форума много ми харесва , аз съм новак в него и в хобито долу горе
отдавна ми се иска да мина по иванкова пътека но нямам много информация за нея , та искам да попитам някой дали знае нещо за нея.
благодаря предваритално
Имам един въпрос - ей така от любопитство. Защо искаш да минеш по тази пътека? Питам защото и аз се интересувах от нея, но някак си не намерих смисъл вече в нея като туристически маршрут. Някога е била ползвана, после спомената и описвана, но днес в голямата си част е или трудно достъпна или прекроена в пътища и т.н.
Пет Дек 05, 2014 10:50 am
cheiha
първо, аз съм от Трявна
интересувам се от нея не толкова като туристическа дестинация отколкото като историческа, смятам че е изиграла много важни роли през вековете
тя е единствения проход( ако може така да се каже) в тревненския балкан за който не се знае почти нищо, не съществува на нито една карта
знаят се малко участъци от по възрастни хора, затова събирам инфо , искам да мина по цялата пътека и да я картографирам
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети