|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
Hippo
|
|
Кременски езера по кафявата маркировка |
|
Искам да се разходя до Кременските езера по пътеката с кафява маркировка, която идва от изток. Ходил съм до тях, тръгвайки от х.Безбог, но сега ми се ходи в гора, тръгвайки от тук:
https://map.bgmountains.org/#map=15/2625156.18/5118116.34/0
Виждам, че има два възможни начина, Пеша от с.Кремен, или по черен път, който идва от Добринище и се отклонява преди х.Гоце Делчев. Та въпросът ми е за черния път, ако някой е минавал по него - колко е проходим и подходящ за лека кола?
|
|
|
Сря Сеп 04, 2024 8:38 pm |
|
 |
dido
|
|
|
|
Колко лека кола?
_________________ Бутам след осмата бира  |
|
|
Сря Сеп 04, 2024 8:58 pm |
 |
 |
Hippo
|
|
|
|
 |
 |
Колко лека кола? |
Дачия Дъстър, без 4х4. Ходил съм с нея до Тиха Рила и до х. Отовица, но честно казано не ми е много приятно да се друсам по каменисти пътища с 10-15км/ч и се чудя дали е по-добре пеша. Но ако черния път е по-добър от гореспоменатите, предпочитам спестеното време да го прекарам горе в планината.
|
|
|
Сря Сеп 04, 2024 9:15 pm |
|
 |
dido
|
|
|
|
Дъстера без 4х4 ще те качи до разклона, надали по-нагоре.
Откъм Добринище отсечката е камениста, води се по-възлов път. Откъм Кремен е прашен черен път в добро състояние, без сериозни наклони.
_________________ Бутам след осмата бира  |
|
|
Сря Сеп 04, 2024 11:31 pm |
 |
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|