Да почва да вали вече пуФкав сняг навън...!
че дотогава ше си ги расождам из хола
Цитат:
Градски, и Аз го чакам снегът, че да мога да се похваля с новата партида сланинка от Гошко.
Сега мога само да се похваля с покупката на четири броя свински уши, които първо сварих и после във фурната с червен пипер и олио.
Искам да се похваля, че станаха много хрупкави и вкусни.
Moderator edit: - поста е редактиран с реалната последователност на постовете от темата за по-голяма достоверност.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
Сря Юли 23, 2014 3:34 am
Rain
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 653 Местожителство: Стара Загора-София
[ поне от година ако се върнете назад в коментарите[/size])се опитвам да убедя пишещите в тази тема, че това което правят е леко детинско, но изглежда намеците ми не действат за разлика от модераторът, който реагира светкавично.
Темата *Похвали се* е по-скоро за форум, където се практикува групова шопинг терапия.
завист ли усещам...
В доста от твоите коментари (например "нововъведенията" които сътворяваш като щеки от точилки с пирони или пикел с незнам какво си)се усещат същите детински наклонности-даже малко по-нездравo детински!Да не говорим че съм усещал желанието да се похалиш "небрежно" втъкнато е някоя друга тема като спам-замяната на точилките с BD а а стария пикел-самоделка- с "ферарито Grivel....
та мисълта ми е-не се прави на обиден от действията на модератора-както на(почти)всеки колега-има за какво да му се набиват чумберите!
ZC..., не се мръщи, знам че не можеш да се сърдиш.
Като видя твое мнение, чета винаги с усмивка.
Остави темата, но ти си един от бисерите на форума, казвам го, съвсем сериозно. Да си бисер, сигурен съм, че изисква много усилия? Признай си!
Който желае да се разходи между змии, да се качи от хижа Мазалат на Пеещите скали и да хване нагоре към билото, сутрин след 9-10 часа при хубаво време. Поне три различни цвята съсели има. От 15 см до 70 см.
Оня ден един ми разказва как, като бил малък, ходел да лови риба на някаква река, която се вливала в Струма. Та тая рекичка лятото ставала тъничка на места три метра и той видял някаква змия, която я описа, като отровен смок над три метра, излегнал се през реката с космата муцуна и поне 12 Фи. Глава, като на Габонска отровница. Такива смокове имало само там и на още едно място на планетата. Това чух, това казвам. Дали е вярно или не? Не зная.
Kent написа:
тревата е кофти, преди беше само марихуана
ся я киснат в химия
косматат муцуна на смока е нищо работа...
ако се подобри тревата и космите ще опадат
и ще има грим и ще проговори
смока
Не, може би неправилно е траверс. Въже има по зимната пътека към билото и при качване и слизане от Купена. От Плевен до м. Пещта се върви по зелената маркировка, после се продължава по коловете към билото. По билото има стълбова маркировка и ако няма мъгла или гръмотевици проблеми до Купена няма. Има няколко по-тесни места, където трябва да се внимава. Едно от тях е до Голям Кръстец, другото е при качване на Купена.
Слизането от Купена към лятната подсичаща от юг билото пътека е немаркирано. То и пътека няма. От Купена се слиза на запад до седловината с Малък Купен, където е малкото езерце. Тръгва се от западната му страна по склона надолу без пътека, като на място се избира подходящия терен. Подсичащата пътека минава над горския пояс и е много добре различима и маркирана. По нея се тръгва на запад, пресича се пасището топалица и се навлиза в гората. До х. Левски няма проблеми. На Топалица има стада с животни и трябва да се внимава с кучетата. Ако сте само двамата е малко неприятно, ако сте повече проблеми няма.
От Левски до Рай пътеката си е райска
По Тарзановата пътека също няма проблеми за 10 г. деца. Обезопасена е, но трябва да се внимава особено ако е мокро се хлъзга на места.
От Ботев към Плевен всичко е супер-там си е магистрала.
Някой от преходите са дълги и трябва да се тръгва рано и да се съобразяват с времето и условията. Подгответе се добре преди да тръгнете - има писано и писано за всички тези участъци. Добре е ако се влоши времето да сте подготвени с алтернативни варианти за бързо слизане от билото например.
Успех
--> подчертаното да се чете: изток
Благодаря за поправката. Така е който бърза греши. Не че на Добрила не е хубаво, но хората искат на Левски
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети