Автор |
Съобщение |
Slav
|
|
Временно премахване на каишки на щеки. |
|
Привет.
Има ли начин да сваля временно каишките на Komperdell Thermogrip 3? Демек в даден момент ако поискам да си ги монтирам отново.
|
|
|
Вто Авг 05, 2014 5:08 pm |
|
|
icpart
|
Re: Временно премахване на каишки на щеки. |
|
|
|
Привет.
Има ли начин да сваля временно каишките на Komperdell Thermogrip 3? Демек в даден момент ако поискам да си ги монтирам отново. |
По картинката в нета на сайта на производителя ми се вижда че може би да стане номера. Не си ли пробвал да изкараш каишката защото така като гледам много ми прилична подобно да е захващането като на моите щеки. Но да ти кажа по-добре не се пробвай че после вкарването така като гледам може да се окаже мисия невъзможна или ако е възможно това ще стане с много мъки. Иначе щеки с такова бързо сваляне на каишките съм виждал единствено при моделите предназначени за Nordic Walking където можеш да си откачаш и закачаш каишките когато искаш.
|
|
|
Пон Сеп 15, 2014 8:10 pm |
|
|
joy_boy
|
|
|
|
като гледам картинките приличат на мойте уоркъри. има един щифт който се вади и трябва да излязат?
|
|
|
Пон Сеп 15, 2014 8:48 pm |
|
|
НИКОЛАЙ Т.
|
|
|
А защо искаш да ги сваляш?Когато искаш си тикаш ръцете в тях,а когато не искаш си държиш щеките без тях.Аз например рядко си тикам ръцете в тях и това става само когато няма сняг или гъста хвойна,иначе лесно се чупят при падане.
|
|
|
Пон Сеп 15, 2014 8:52 pm |
|
|
Slav
|
|
|
|
|
|
А защо искаш да ги сваляш? |
Защото не ги използвам от гледна точка безопасност и само се мандахерцат и ме дразнят. Мислех да им тегля ножа, ама знам ли дали няма да потрябват. Ще питам в магазина, когато имам път натам. Благодаря за отговорите.
|
|
|
Вто Сеп 16, 2014 7:49 am |
|
|
Todor
|
|
|
|
|
|
А защо искаш да ги сваляш?Когато искаш си тикаш ръцете в тях,а когато не искаш си държиш щеките без тях.Аз например рядко си тикам ръцете в тях и това става само когато няма сняг или гъста хвойна,иначе лесно се чупят при падане. |
Освен това много лошо се пада, ако ръката ти е в каишката. Искаш да се подпреш с ръка, но не можеш - щеката я бута настрани. Тогава или падаш по лице или чупиш щеката за да се подпреш все пак.
|
|
|
Вто Сеп 16, 2014 12:44 pm |
|
|
torah
|
|
|
|
Щека без каишки си е все едно тояга. Смисълът на каишката е да преразпределя тежестта и да помага, а не да пречи. Не съсипвай скъпи щеки, вземи някой бюджетен модел и него обезобрази за проба.
Последната промяна е направена от torah на Вто Сеп 16, 2014 5:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
Вто Сеп 16, 2014 4:02 pm |
|
|
Ристо Туристо
Регистриран на: 02 Окт 2008 Мнения: 4318 Местожителство: на 950 м.н.в. |
|
|
|
Живеем в свободна страна.
Всеки може да прави всичко, което не пречи на останалите.
|
|
Привет.
Има ли начин да сваля временно каишките на Komperdell Thermogrip 3? Демек в даден момент ако поискам да си ги монтирам отново. |
Махаш внимателно щифтчетата, избутвайки ги с помощта на чук и нещо метално, цилиндрично и с по-малък диаметър от този на щифта. Внимателно гледай как е сглобено, за да можеш да ги сглобиш отново:
http://www.komperdell.com/images/produkte/big/174_2304_10.jpg
_________________ Енциклопедия за ЕКИПИРОВКАТА за туризъм.
Палатки *** Туристически обувки |
|
|
Вто Сеп 16, 2014 5:30 pm |
|
|
НИКОЛАЙ Т.
|
|
|
Само да допълня Ристо,внимавай на коя страна избиваш щифтовете.Такива щифтове са предимно конусни и позволяват избиване само в едната посока.Огледай ги внимателно,защото разликата в диаметрите на двете страни е малка и не винаги личи от пръв поглед.
|
|
|
Вто Сеп 16, 2014 6:52 pm |
|
|
|