Ами, понеже никъде не видях опция за писане на мнение във форума на този сайт искам да се оплача тук, ако някой има връзки и е запознат с хората от сайта да предаде оплакването ми.
Защо не мога да се свържа с нито един от телефоните(а има доста изброени), посочени в информацията за хижа Незабравка, както и заслон Ботев? Мисля, че не става дума просто за "бях зает и не можах да ви вдигна", някои от номерата са закрити например. Разбирам да няма обхват на мястото, но тогава не е зле в информацията да го пише. Като изключим това, този сайт ми е доста полезен и бих искал когато се наложи да мога да разчитам, че някой от всичките телефонни номера ще вдигне когато ми потрябва.
Ами точно сега ни се налага да звъним, за да ги питаме какво е времето, понеже смятаме да се отбием натам тези дни, но много се колебаем, защото наоколо го дават дъждовно(дано няма светкавици, не искам да умирам )
п.п.
А пък и не знам, хората не звънят ли на хижите, за да си резервират стаи?
Последната промяна е направена от Мушичката на Съб Юли 19, 2014 7:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети