ЦПШ- връх Мальовица - хижа Иван Вазов - Раздела - Зелени рид
Отдавна исках да посетя района на хижа Иван Вазов, но все нещо се случваше в последния момент, което отлагаше това ходене. Прогнозите за времето не бяха много добри за изминалите събота и неделя, но вече бях изпаднал в абстиненция и имах огромна нужда от "дозата" . А тя се оказа доста "цветна" -и в прекия, и преносния смисъл на думата !
Мъгла, дъжд, вятър, суграшица, слънце, газене на мокър сняг, плуване в лагуната на Пазардере, мноооого минзухари .............. За този маршрут е изписано доста във форума, затова ще напиша само няколко неща, които според мен са важни:
- Никога не съм бил голям фен на електрическите джаджи, но си признавам, че без Уредът нямаше да се справя ! Или най малкото щях да загубя часове....... Мъглата на моменти беше толкова гъста, че търсех коловете само с машинката.
- Никога не си забравяйте гетите - след като се "изхитрих" да подсека Вазов връх , такова газене падна, че спирах постоянно да чистя обувките от сняг. В крайна сметка успях - пристигнах със сухи крака в хижата !
- SCARPA FOREVER - аз съм един щастлив турист
- Носете си кенче бира - за да бъде щастието пълно
- Районът на хижа Иван Вазов е вълшебно място !
Поздрави, и много безаварийни километри в планината
Последната промяна е направена от ПАВЕЛ на Чет Юни 12, 2014 9:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Чет Юни 12, 2014 8:00 pm
ПАВЕЛ
ZCEZBPM написа:
Каква марка беше луканката и кашкавала, гледам и домат има . Глезиш се .
Майтапа настрана, но за първи път успях да си направя сандвичи, които да ми харесват !. Е, с леко подсказване.. ..... И в този занаят се оказа , че си има тънкости !
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети