Здравейте, на всички. Нова съм във форума от към писане, но не и от към четене
Плануваме другата събота и неделя (24-25 май) ходене от х. Вихрен до х. Синаница и евентуално връх Синаница, та събирам съвети добра идея ли е по това време на годината или по-добре да поизчакаме?
Края на есента се качихме от х. Вихрен до Муратов връх та може да се кажа, че половината маршрут го знаем.
Знам, че сега има все още сняг горе и е топло, което значи, че сигурно и ще се затъва доста.
Не сме някакви върли планинари, но не смятам, че сме и новобранци току що преоткрили планините
Приемам всякакви коментари
Пон Май 19, 2014 11:50 am
lubitel
Според мен, не е добра идея за м. май.
Преди години тръгнахме в края на май за Муратовото езеро и не стигнахме доникъде. Още с първото изкачване след м. Равнако започнахме да затъваме, а и никой не беше минавал преди нас, та нямахме и ориентири. Та без снегоходки и GPS, въобще не си го и помисляй! По високото има сняг и то не малко!
Пон Май 19, 2014 12:07 pm
jory
Мдаа това е, което и аз си мисля. Явно ще трябва да поизчакаме още малко
Благодаря за отговора.
Пон Май 19, 2014 3:39 pm
heidentum
синаница
здравейте
този уикенд смятам да ходя на хижа синаница.......маршрута ми е от хижа вихрен през връх синаница и се спускам на хижата
предложете ми друг маршрут за връщане
да не минавам в двете посоки по една пътека
а и някой има ли информация какво е състоянието на хижата и изобщо има ли хижар понеже не съм ходил там от около 3 години
благодаря предварително
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети