Регистриран на: 04 Юли 2011 Мнения: 216 Местожителство: С. Дагоново
Книги за оцеляване
В свободното си време чета книгата "РЪКОВОДСТВО ПО ОЦЕЛЯВАНЕ НА SAS" на Джон Уайзман и съм учуден колко изчерпателно полезни могат да бъдат този вид книги за оцеляване. Знаете ли други подобни книги? Какви са впечатленията ви?
Мерси за съвета. Ще видя дали мога да я разбера. Съгласен съм, че дивият свят си е див- и с най-добрите познания и екипировка нищо не е гарантирано; все пак с тези познания шансовете значително се увеличават.
Оцеляване сред дивата природа
Наскоро си купих "Оцеляване сред дивата природа" от Роб Бийти. Много приятна книга. Пише на достъпен стил за почти всичко, което може да ви потрябва сред природата.
Книгата е оформена по малко странен начин - като удебелени гланцови листа, захванати към корицата с метална спирала.
Всеки може да намери нещо интересно и забравено в тази книга. Според мен е идеален подарък за подрастващи младежи.
Бих препоръчал "Оцеляване в дивата природа" на Беар Грилс.Останах доста очарован от книгата и най вече от обясненията за ориентиране по карта и ползването на компас.
Към книгата!!!
_________________ Ако не знаеш къде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети