|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
didogen
Регистриран на: 15 Дек 2011 Мнения: 1479 Местожителство: kleta majka balgariq |
|
Тема за подаръци |
|
Подарявам ваучер, ама не се радвайте.
Ваучерът е на стойност 12 лв. за определен магазин на office 1superstore. (В момента не е при мен и не мога да кажа адреса на магазина)
Може да се използва за закупуване на стационарен телефон, мобилен телефон, таблен и лаптоп. (Това пък по спомен от един поглед) Валиден е до 6-ти юни.
Условието за подаръка е потребителят да има минимум 20 мнения, без да се броят мненията в раздел продавам.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P. |
|
|
Чет Апр 30, 2015 9:23 pm |
|
 |
Ilko
|
|
Чет Апр 30, 2015 9:35 pm |
|
 |
tortomanin
|
|
|
Точно така, не бързаме да се радваме. Даже не го искаме. Даже ще почерпим, на 21 май, че нямаме зора да си купим телефон, лаптоп, топлап......
|
|
|
Чет Апр 30, 2015 9:50 pm |
|
 |
didogen
Регистриран на: 15 Дек 2011 Мнения: 1479 Местожителство: kleta majka balgariq |
|
|
|
Коце може някой да е решил сега да си подменя телефона. Вярно, че е за малка сума, но все пак може да влезе в употреба. А че ваучера е по-скоро подигравка с мен, отколкото бонус, това го казах още преди да го получа. Но е за разказ на живо, кат се видим. Къде ще черпиш на 21-ви? Може и на лични, другите да не разберат. (запетайките правилни ли са?)
Илко прати ми на лични къде да ти го пратя или телефон да ти звънна и да се разберем.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P. |
|
|
Чет Апр 30, 2015 10:23 pm |
|
 |
Balkandjiq
|
|
|
|
Темата има добър потенциал ако се включат още хора в нея-така че браво на автора.Браво и на зетцето за предложението в другата тема.Всеки има по нещо ненужно под миндера дето събира прах и за някой може да е полезно.Така че ако потръгне няма да е лошо някоя модераторка да я стикне отгоре.Щото те иначе жените са лесни,ама ние останалите да му мислим.Една позната викаше-"като искам нов лаптоп-лапам нов топ". 
_________________ Планини има много,но Балкана е само един!
http://hubavetz.com/ |
|
|
Чет Апр 30, 2015 10:26 pm |
|
 |
tortomanin
|
|
|
Дидо, 21 май е празникът на Константин и Елена. Ясно е, че са светци. Ние, дето не сме, чакаме гости. На имен ден се ходи неканен, а домакинът слага каквото има.
|
|
|
Пет Май 01, 2015 7:16 am |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|