Автор |
Съобщение |
igurbev
|
До в. Милеви скали и х. Равно боре и много жълти цветенца |
|
Маршрутът беше изцяло начертан от Todor. Качването откъм Долене през стръмното на Милеви скали се оказа интересно.
Маркировката обаче, както и "пътеката" е почти непроследима за човек без GPS. Не, че ако се спазва посоката е невъзможно да се издрапа, но все пак ...
Ето ги и линкът към цялата история и снимките на жълтите цветенца: http://blog.igurbev.net/2014/02/RavnoBore.html
|
|
|
Вто Фев 25, 2014 11:17 am |
|
|
iozkan
|
|
|
Благодаря за хубавия разказ. Ходил съм само до Равно боре от Варвара, че там си напичаме кокалите обикновено на минералните басейни. Милеви скали изглежда интересно
|
|
|
Вто Фев 25, 2014 1:04 pm |
|
|
Пчелата Жужа
|
|
|
|
Много приятен разказ. Ти не си много по лириките, но този звучи почти лирично.
Жълтите цветенца са вездесъщите за нашата природа по това време жълти минзухари.
Паметникът в добро състояние ли е или е поруган?
|
|
|
Вто Фев 25, 2014 2:02 pm |
|
|
igurbev
|
|
|
|
|
Паметникът в добро състояние ли е или е поруган? |
Сравнително прилично изглежда. Плочата с надписите изглеждаше счупена, но закърпена.
|
|
|
Вто Фев 25, 2014 5:06 pm |
|
|
peca
|
|
|
Хубаво ходене сте направили, в много красив особенно през пролетта район.
Скоро чух, че щели да ремонтират хижа Милеви скали а дано, през Май смятаме да проверим лично.
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс |
|
|
Вто Фев 25, 2014 5:53 pm |
|
|
Алекс.Йо
|
|
|
Чудесно! Една моя позната ми спомена за подобен маршрут в района. Ние мислим да го оставим за май или юни месец.Когато горите са най-зелени и поляните най-шарени. Само още не сме избрали дали да спим на палатки край х.Милеви скали или да ползваме х.Равно Боре.
|
|
|
Вто Фев 25, 2014 8:33 pm |
|
|
Todor
|
|
|
|
|
|
Чудесно! Една моя позната ми спомена за подобен маршрут в района. Ние мислим да го оставим за май или юни месец.Когато горите са най-зелени и поляните най-шарени. Само още не сме избрали дали да спим на палатки край х.Милеви скали или да ползваме х.Равно Боре. |
Точно през лятото на този препечен южен склон, аз не бих ходил. Отделно стада, кучета...
|
|
|
Сря Фев 26, 2014 1:35 pm |
|
|
ivailo.hr
|
|
|
|
|
|
|
Чудесно! Една моя позната ми спомена за подобен маршрут в района. Ние мислим да го оставим за май или юни месец.Когато горите са най-зелени и поляните най-шарени. Само още не сме избрали дали да спим на палатки край х.Милеви скали или да ползваме х.Равно Боре. |
Точно през лятото на този препечен южен склон, аз не бих ходил. Отделно стада, кучета... |
Аз повече се распектирах от приказките за онези пълзящите гадини.
|
|
|
Сря Фев 26, 2014 10:10 pm |
|
|
Svetlio70
|
|
|
Хубава разходка сте направили.Много е красиво там.А жълтите цветенца са Жълт минзухар.
|
|
|
Чет Фев 27, 2014 1:09 pm |
|
|
Valio
Регистриран на: 28 Окт 2008 Мнения: 304 Местожителство: София, Враца |
|
|
Чет Мар 06, 2014 8:58 pm |
|