Здравейте!
Някой може ли да ми каже, къде около Пазарджик има левурда?
Благодаря предварително
Пет Апр 19, 2013 8:29 am
tzezko
на пазара
Вто Май 07, 2013 4:26 pm
sweex
Расте из сенчестите широколистни гори докъм 1200 м надморска височина из цялата страна.
_________________ Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея. дамски маратонки адидас
Пет Май 10, 2013 5:14 pm
Todor
sweex написа:
Расте из сенчестите широколистни гори докъм 1200 м надморска височина из цялата страна.
ех.... аз питам за конкретика.....
както например бих казал : От Разград по посока Търговище, на отбивката за с.Островче 20 м. навътре в гората започват плантациите.
или : от Долна Баня към Венетица където пътеката напуска пътя и го сече....
Нед Май 12, 2013 6:52 pm
dido
Троянският балкан ако ти е близо до Пазарджик, мога да ти дам точка ...
_________________ Бутам след осмата бира
Нед Май 12, 2013 9:19 pm
Todor
dido написа:
Троянският балкан ако ти е близо до Пазарджик, мога да ти дам точка ...
Е не аз и в Карловския знам .... Хайде за догодина вече край Пазарджик, че трябва да е цъфнала. Ще берем по високо.
Нед Май 12, 2013 10:28 pm
Todor
Благодаря на колегата от Пещера, който миналата година ми даде информация за находищата. Тогава беше вече малко късно но сега точно я набарахме. Ракията взе да не постига
ех.... аз питам за конкретика.....
както например бих казал : От Разград по посока Търговище, на отбивката за с.Островче 20 м. навътре в гората започват плантациите...
Преди седмица минах от там, на връщане от Търговище.
Бере народа. За 5 минути спрях и аз. Хора от 4 -5 коли ме питаха, какво има в тази гора. Като разбраха за левурдата, навлязоха в гората.
Сега следя майската гъба. При нас и викат Джънджълка или Джунджулка. Сега започва да пониква, но нямаме дъжд.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети