Регистриран на: 06 Фев 2013 Мнения: 16 Местожителство: София, Горна Оряховица
Бедлечко - Лакатнишки дял на Врачански Балкан
Малко със закъснение, но тъй като колегите се притесняват да споделят снимки , реших да пусна малко от нашите преживявания на 01-02.03.2014г. На кратко аз, Гришата (boxeriyi), Тони и Ивайло се понесохме изминалия уикенд по маршрут Оплетня - околностите на хижа Пършевица и после ... планове всъщност нямаше много, тъй като всички бяхме подготвени да спим на открито и да не си даваме много зор с преследване на крайни цели. Та в общи линии, в събота случихме на хубаво време, което допренесе за приятната разходка Вечерта малко замръкнахме и сравнително по-трудно намерихме място за бивак, тъй като търсехме да има и вода, та в крайна сметка се спуснахме в околноситете на село Миланово. Вечерта огъня, яденето (на Гришата хубавите гъбки) гарнирани с по чаша вино бяха класика и допренесоха за приятния завършек на деня. Вече бяхме решили, че на другия ден, още повече прогнозите за времето, да си се приберем мирно и кротко към Лъкатник и да не си даваме много зор. Така и стана. Утрото ни посрещна в 6 сутринта с прясно наваляла бяла премяна, сгънахме набързо бивака и се спуснахме към гара Лъкатник. В общи линии толкова. На линка съм споделил малко снимки за олицитворение на приятното преживяване и добрата компания. Благодаря на участниците в прехода за доброто настроение . Поздрави и до нови срещи.
Малко снимки и от мен
Ванката 'стреля" по редки птици
Всички го знаят
Чешмата "Коза вода"
Колегата Иво си почива
Поглед от вила"Остра могила"
Иво е доволен от приключилото изкачване
Орлов поглед!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети