Нашият приятел и планинар - Тихомир (BAKHER) прави в момента опит за зимно преминаване по Пътеката (със ски). По едни или други причини той е сам. Засега всичко е наред! Е, имаше някои "дребни" проблеми, като повреда на ските - но за какво са верните ятаци... Снощи стигна Кашана и днес продължава на изток. Има всичко необходимо у себе си. Да му пожелаем успех докрая! И дано да има сняг....
Знаем, знаем. Много хора са вперили очи в него. И палци стискаме.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
Сря Фев 22, 2017 1:22 pm
Tito
Хал хабер си нямам от зимно минаване, но си мисля, че адашът е позакъснял малко. Следващите дни го дават сериозен снегояд и особено в ниското снегът ще изчезва бързо. Иначе целия януари Пътеката до сами Емона е била доволно затрупана. Нека се накефи поне, знам че му е голям мерак зимното минаване.
Предполагам, че повечето съфорумци знаят, но все пак да отбележим - Тишо успешно завърши зимното Ком - Емине! До Кръстец със ски, после пеша. Накрая хвана от най - лошото време - сняг и дъжд, чак до Емона... Но успя! Без никакви контузии и поражения по стъпалата. Вече е у дома и крои планове.
Чет Мар 16, 2017 7:23 pm
t.hristov
Това е много хубава новина за Тишо от Баховица
Здраве и Късмет му пожелаваме!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети