Регистриран на: 12 Мар 2012 Мнения: 23 Местожителство: Dimitrovgrad BG
Запис на трак с OREGON 450
Здравейте! От няколко дни се сдобих с Орегон 450, но така и не мога да разбера, как да го накарам да ми записва следата ,от където минавам в момента. Виждал съм на други гпс, че се показва актуална информация, колко часа си вървял и разстоянието и т.н. На моят като му задам да записва следа се показва само права линия от точката, от която съм тръгнал до където се намирам в момента, а не е по маршрута. Картите, с които съм са Офроудската и БГ Моунтайн. Ако някой може да помогне сще съм много благодарен!
Виждам, че никой не ти е отговорил, а десетина души са прочели темата. Та нека аз да ти отговоря. Въпроса е равен на следния въпрос, как се праща ес ем ес от моя телефон. Може да прочетеш упътването, там е описано всичко. Ако нямаш упътване на български и не се справяш с английския, пробвай на руски. ( скоро доказаха, че е диалект произлязъл от българския.)
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
Чет Яну 02, 2014 5:22 pm
artsun
Много изчерпателен отговор Изобщо не се сетих нито за упътването, нито, че руският е диалект но нашия език.Благодаря за изчерпателния отговор!
Чет Яну 02, 2014 5:41 pm
НИКОЛАЙ Т.
Аз имам същия,но тия настройки съм ги правил преди три години и не помня дали има нещо по-особено.Мисля,че винаги први следа,а се настройва само гъстотата на точките.Като се прибера ще го разровя и ако открия нещо ще пиша.Ако не те мързи опиши как по-точно боравиш с него защото подозирам,че там е проблема.
Чет Яну 02, 2014 5:51 pm
artsun
Да, Трябва да погледна гъстотата на точките, но ще съм благодарен, ако се сетиш за още някоя подробност!
Усещам, че не четеш!!! Следата се чертае, без да те пита искаш ли или не. Влизаш в настройки и избираш следа, а там имаш избор между авто, разстояние и време. Първото ти бодва точките и на време и на разстояние.Там честотата на точките е от по-рядко към по-често. Другите две са ясни. Ако си избрал разтояние, точките са на метри и си избираш на колко метра да е това. В пеш. режим може да е на 10 м., в авто режим няма нужда на магистрала да ти ги бие толкова често, мове да го промениш. За време е същото, но на секунди или минути. Очаквам въпросите за запис на следата. Ама по-добре разгледай менюто, ако не ти се чете толкова.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
Чет Яну 02, 2014 8:02 pm
artsun
Е сега е полезно, това което казваш. От предния отговор на колегата също се досетих от къде може да е проблема, без да е толкова изнервен човека, че трябва да подскаже малко. Разбирам, че е дразнещо да обясняваш неща, които са ти ясни, но нека да сме си полезни, а не само назидателни!Благодаря за вторият отговор, а и проблемът се оказа точно честотата на запис на точките.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети