Регистриран на: 17 Юни 2012 Мнения: 685 Местожителство: Димитровград
Съвет за маршрут?
Отскоро се върнах да живея в Димитровград, а той не е далеч от Родопите. Тази планина ми е почти напълно непозната. Затова моля някой по опитен ако има време и желание да ми отвори очите къде мога да отида и да ходя докато сили не ми останат, но да стигна преди късна нощ Не искам да се разхождам с кола, а да ходя по пътеките. Имам време два дни, с кола съм.
Добре е да погледнеш някоя карта и сам да си харесаш маршрут. Избираш за изходен пункт някоя село и за краен пункт друго такова. Примерно можеш да тръгнеш от с. Ангел войвода в посока с. Душка, от там към с. Паничково и докъдето ти видят очите. Най-добре е да имаш спален чувал и/или палатка, за да можеш да спиш, където замръкнеш. Друг вариант е неизползвани постройки като плевни, колиби, фургони и т. н. Пробвай също така района на с. Ненково, с. Дойранци, вр. Бездивен, там е много красиво и диво.
Успех!
_________________ Човекът е Човек, когато е на път!
Чет Яну 30, 2014 3:17 pm
Todor
Ами той въпросът е от ноември..... Какво се сетихте сега да отговаряте? Сигурно му е минало на човека
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети