Също така е и безплатен. Обаче да изпращат 1 бройка към мен, дори и аз да си поема разходите по куриер и т.н, не им се нрави / за екипа на ФФ става въпрос, ето я и темата във форума на фф /
Може да се намери във Фотопавилион - София, Здравко(ZED) на римската стена /това е фото/ и при Деков /този не го познавам кой е и къде е/ Та молбата ми е следната - ако е възможно някой от вас, които ще идват в събота и неделя на почистването, да вземат една бройка и като се видим на Вихрен, да ми я дадат. Много моля, ако е възможно...
Жалко обаче, че не е отпечатан на стохастичен растер. Може би не са го печатали в Дедракс, както DPV. Щеше да е трепач.
ПС. И аз съм взел. Ще му се порадва някой от фотографите.
Сря Окт 29, 2008 2:23 pm
asenr
Re: Една молба към хората от форума, намиращи се в Сф
Kat написа:
Излязъл е доста отдавна този каталог
Също така е и безплатен. Обаче да изпращат 1 бройка към мен, дори и аз да си поема разходите по куриер и т.н, не им се нрави / за екипа на ФФ става въпрос, ето я и темата във форума на фф /
Може да се намери във Фотопавилион - София, Здравко(ZED) на римската стена /това е фото/ и при Деков /този не го познавам кой е и къде е/ Та молбата ми е следната - ако е възможно някой от вас, които ще идват в събота и неделя на почистването, да вземат една бройка и като се видим на Вихрен, да ми я дадат. Много моля, ако е възможно...
Деков също е Здравко и също има фото, намира се на Иван-Асен 34.
_________________ Може да съм прасе, ама ми отива...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети