Нощно до Черни връх
Добър вечер!
С първия си пост в този форум, бих искал да поканя желаещия (продполагам ще е един ) на разходката, която смятам да направя до Черни връх тази нощ. Планирам да си паркирам колата при х.Кукер и да се върна малко надолу до стълбите, откъдето да поема нагоре. Смятам да съм на паркинга към 12ч.
Темпото ще бъде стегнато.
Разбира се бих искал да ви поздравя всички с Коледните и Новогодишни празници и да ви пожелая страхотна 2014г, пълна с моменти по местата, където се чувстваме най-живи.
Виктор
0888 47 шест едно 87
_________________ Поклон, планино!
Нед Дек 29, 2013 7:14 pm
tortomanin
Добра идея за нощно качване, снимки и ..... Ама като очакваш да дойде един, и то точно определен човек, май си сбъркал мястото. Тук се обръщаш към туристите в цяла България. То си има рубрика "Свети Валентин". За планина ли говорим, или се хвалиш?
Нед Дек 29, 2013 8:46 pm
amdimitrov
Друг вариант да говори в единствено число е че предполага, че ако се навие някой, то ще е само един (не точно определен). Нормално е и да предположи така...предвид часът, сезона и късното обявяване на темата. Качвал съм се на Витоша 6-7 пъти нощно време (основно в откритите части - Черни връх, Комините, Камен дел)...нито 1 човек не съм срещал, при нито една от разходките.
Нед Дек 29, 2013 11:09 pm
Cerf Volant
@amdimitrov - благодаря, че си прочел какво съм написал.
Действително късно обявих изкачването, но и самото то късно ми дойде като идея.
Отдавна ми се качваше нощно време до върха и ето, че момента настъпи.
Поради факта, че остана сам да си го правя, тръгнах по-рано, за да мога и да се прибера по-рано.
Ако бяхме повече хора - да изчакаме изгрева, да поснимаме...ама сам реших да е една динамична разходка.
Е, получи се, беше приятно. Няма да споменавам времена, да не излезе, че пак се хваля и така.
Благодаря на Витоша, че ме прие толкова благосклонно.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети