Трябва ми човек с пейпал акаунт.Аз ще му пращам пари с паричен превод по Еконт,а той ще ги превежда на посочен от мене пейпал-акаунт(може да му ги превеждам и по банков път ако му е по-удобно).
Става дума за регулярни преводи на малки суми(10-20-30евро.).Много рядко-1-2-3пъти в месеца.Имам си акаунт но е дълго и широко да обяснявам защо не желая да го ползвам.НЕ става дума за някаква криминална или злоумишлена дейност.
Който е мераклия ще получава разбира се някаква символична комисионна за услугата,да пие по некоя бира...
Ако има мераклии-моля да пишат на лично съобщение...
_________________ Планини има много,но Балкана е само един!
Абе имам, ама не вярвам някой да се навие така да праща чужди пари, при положение, че имаш пейпал....
Съб Дек 14, 2013 9:26 am
Balkandjiq
Не виждам какъв е проблема!?Сумите си ги получава предварително-не вади пари от джоб...Домейните на пейпал-мейлите на които ще праща пари не са @hristobiserov.com,@Al-qaeda.com и т.н.Както вече казах-не е свързано с никва незаконна или зловредна дейност и изпращача ще може да се увери в това още преди да е пуснал сумата през акаунта си.
Ако имаш интерес ти или някой друг-пишиете си условията на лично съобщение и да вършим работа...
_________________ Планини има много,но Балкана е само един!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети