Решихме да включим в следващата версия на BGMountains частта Източна Стара планина, доколкото ни позволяват силите.
Картата засега няма да бъде пълна - само една ивица с ширина 5-8 км около трасето Ком-Емине, запад към изток.
В обхвата на цялата планина Ведрин е подготвил точките от "руските" карти 1:50 000, аз вкарвам всички асфалтови пътища до трети клас, както и някои 4/5-и клас. В ивицата по КЕ ще има самото трасе, както и реки, странични черни пътища, селищни пътища и т.н.
Молбата ми към ветераните е - който има полезни точки по пътеката - водоизточници, заслони, хижи, места за почивка и т.н. полезни данни и най-накрая - желание да ги вкара в картата - да ги сподели.
Дотук благодаря на Tito за добре известния цялостен трак на КЕ и на Вангел, който ми даде ценни съвети по "засуканите места" - около Котел, при в. Байрака и при в. Дебелец.
Много са отплеснахме и ше ни дърпат ушите админите пак!
Координати на спирката може да се извадят от сяка карта за максимун 3 сек.!
Бамбините на Иракли са не по-малко от тези на Елените-единственото по-малко е облеклото по тях!
Пътя от Емона до Иракли е 5 км и се минава за по-малко от час ако не те вземат на стоп
Ако си проверил кога е нужния ти аХтобус(и си се уговорил да ти спре на разклона)-нещата са по-лесни от кибиченето по нажежените автогари по Елени и Сл.Бряг!
Имам една карта която закупих преди години от bgsportshop магазина.
Картата е изцяло за този маршрут - старичка е, но ако смятате ,че би могла да е от полза ще я сканирам или ще направя каквото е нужно за да бъде полезна.
Навигирал съм безпроблемно по нея в очастъка от Златица до Калофер.
Картата разполага и със деневилационен...snapshot на маршрута.
_________________ Know your Body. Know your Mind. Know your Substance. Know your Source
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети