Регистриран на: 19 Ное 2013 Мнения: 523 Местожителство: Велико Търново
Горска разходка из Габровските села
В събота или по-точно днес сутринта, въртейки из дома с намерениета да си свърша някои домашни работи ме осени идеята да си направя една еднодневна разходка из селата около село Габровци. Същата се появи при спомена за прогнозата за времето през следващите дни и се доразви в план за обиколка от с. Горен Еньовец през с.Фъревци, Бърдени, Малки Станчовци и от там по означения на руските карти Дебели Рът да изляза отново на пътя между Горен и Долен Еньовец. Така и направих.
Обзет от чувството, че тази част от Предбалкана е незаслужено пренебрегвана от интереса на нашего брата турист качих снимките в нета и ето линка: https://plus.google.com/u/0/photos/111406724198802896435/albums/5949519765565675185/5949519768432541570?pid=5949519768432541570&oid=111406724198802896435
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Нед Ное 24, 2013 11:58 am
Whitestar
Като студент ходих само в Рила и Родопите по осми декември. Сега съм по-запален, та обикалям и селата по моя край.
Нед Ное 24, 2013 12:44 pm
ferdi_mruvkata
Whitestar написа:
Като студент ходих само в Рила и Родопите по осми декември. Сега съм по-запален, та обикалям и селата по моя край.
много е хубаво из предбалкана. аз напоследък повечко обикалям там поради разни причини странични. Много приятни места, Родопоподобни Само остановявам че е по-подходящо за велосипед предбалкана, че разстоянията са големи, а пътища бол
_________________ Not All Who Wander Are Lost
Нед Ное 24, 2013 2:09 pm
Whitestar
Цитат:
много е хубаво из предбалкана. аз напоследък повечко обикалям там поради разни причини странични. Много приятни места, Родопоподобни Smile Само остановявам че е по-подходящо за велосипед предбалкана, че разстоянията са големи, а пътища бол Smile
Така е - доста пътища, красиви гледки и възможности да попаднеш на места където рядко стъпват туристи.
Пон Ное 25, 2013 9:12 am
иван_м
Регистриран на: 02 Авг 2012 Мнения: 58 Местожителство: Велико Търново
Внимавайте през почивните дни в Предбалкана, че по това време е пълно с ловци. Скоро имаше прострелян монах в Пернишко. Тия гадове гърмят по всичко, което мърда. А и среща с ранен глиган не е никак безопасна.
Така озаглавена темата заблуждава, че става въпрос за села около град Габрово. Изброените села са търновски и тревненски (около търновското село Габровци).
Пон Ное 25, 2013 11:56 am
Whitestar
Цитат:
Внимавайте през почивните дни в Предбалкана, че по това време е пълно с ловци. Скоро имаше прострелян монах в Пернишко. Тия гадове гърмят по всичко, което мърда. А и среща с ранен глиган не е никак безопасна.
Така озаглавена темата заблуждава, че става въпрос за села около град Габрово. Изброените села са търновски и тревненски (около търновското село Габровци).
Да става дума за селата около село Габровци и за друг път ще внимавам. Но се надявам, че от първите редове на написаното става ясно.
Ловци наистина виждам често, при обиколките си и гледам да ги заобикалям от далеко. Иначе съм си приказвал с тях и даже мислех да си направя сника с някой.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети