Витоша - Divine
Днес бяхме намислили с един приятел да ходим на Рила, някъде около Мальовица, но се озовахме на ВитошаАз имах други творчески планове, но се съгласих с много по-опитния си приятел.Тръгнахме от Железница рано, може би е било малко след 08.00ч.Не бързахме, както винаги и се наслаждавахме на свежото утро.Прогнозата беше за висока облачност над Рила и средна над Стара планина, а над Витоша се оказа – ниска.
Неописуемо красиво беше през целия ден! Тук е нужен един поет да възпее в рими тази нежна прегръдка на земята и небето.
Разбира се, не бих пропуснала да снимам Рила, с нейната дивна красота в тази райска компания от облаци.
Приближавахме към Черни връх
Смелостта на небесния художник нарастваше и аз все по-често зяпах в захлас това зрелищно представление
Съвсем близо до Черни връх срещнахме тази неразтворила се роза, в порив към синевата.
После срещнахме един слон, който явно си почиваше с поглед към изминатия път
В близката далечина съзряхме една интересна група, която също си почиваше.
Когато се приближихме различих профила на млада жена, с вързана коса, куче и накрая за мое учудване мечка Имаше и още едно лице, което гледаше в съвсем друга посока, от тази на момичето(ако тези дни успея с фотошопа да ви очертая образите...но мисля, че добре се виждат).
А това е изглед към небесните балдахини от Черни връх
При толкова много красота, която дори не мога да пресъздам достатъчно реалистично с фотоапарата, спрях да снимам и се отдадох на наслаждението на гледките изцяло.При последната ни почивка на х.Академика щракнах това -
приличаше ми на кутия, направена от облаци, в чиято пазва се беше гушнал цял един свят...
Така завърши тази божествена разходка, в която двамата бяхме зрители и ценители на божествен спектакъл.Дай боже всекиму
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети