Дано никога в заглавието не се появи думата "турист". По едно време така се бях наплашил, че пресичах горския пояс в по-рядко посещаваните от туристи места с отразителна жилетка. А една неделя следобяд слизахме с Мартин Петров по маркираната пътека от х. Равнец към Карлово и двама ловци дебнеха на пътеката. Изобщо много от тези хора са опасни за себе си и околните.
Пон Ное 18, 2013 6:14 pm
ПАВЕЛ
Re: Ловци простреляха...
Plamen К написа:
По едно време така се бях наплашил, че пресичах горския пояс в по-рядко посещаваните от туристи места с отразителна жилетка. А една неделя следобяд слизахме с Мартин Петров по маркираната пътека от х. Равнец към Карлово и двама ловци дебнеха на пътеката. Изобщо много от тези хора са опасни за себе си и околните.
Взе ми думите от устата . Веднъж в официален изборен ден се качвах към Равнец, и срещнах ловец на пътеката.Това при условие, че имаше категорична забрана за носене на оръжие в този ден доколкото си спомням.Вечерта в хижата се изсипаха още няколко човека , жалвайки се че са изпуснали слуката....А вчера какво гърмене падна привечер в района на Калоферския манастир- не е истина ......
Винаги носим със себе си отразителни жилетки и често ги обличаме. Последно тази събота. Щом чуем характерния лай, стрелба и въобще присъствие.... Понякога надувам и съдийската свирка. От 1 октомври до 30 януари е сезона за прасета, но браконери дето "амо си разхождат кучетата" има целогодишно.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети