Здравейте, замислям един маршрут по поречието на река Златица над село Зверино.
1 вариант за ден:
Зверино- местност Гюрещица- водопад Бигоро- достигане на билото- вр. Бук- вр. Дудил- вр. Кръстанова могила- подножието на вр. Остра могила- заслон Ключо- Очиндол- гара Левище
2 вариант за два дена:
1 ден: Зверино- местност Гюрещица- водопад Бигоро- достигане на билото- вр. Бук- вр. Дудил-вр. Кръстанова могила- хижа Пършевица/ или х. Горски дом
2 ден през Миланово до Лакатник
Въпросът ми е тази пътека по поречието на река Златица през Бигоро до билото в какво състояние е? Ясно ми е, че няма маркировка, но лесно ли се минава, личи ли си?
Дали е постижим 1 вариант за ден и за колко време се минава? (от засло Ключо до Левище съм го минавала за 3 часа)
Хижа Пършевица работи ли?
Пет Май 25, 2018 2:30 pm
zaples14
Ако става въпрос за обозначената пътека от кота 1283, миналата пролет слязох по реброто, но не я намерих. След като се добрах до реката попаднах на пътя по р. Златица, който вероятно стига до водопада.По мое мнение там е обрасло, много стръмно и неподходящо за изкачване.
Пет Май 25, 2018 10:02 pm
2016godina
zaples14 написа:
Ако става въпрос за обозначената пътека от кота 1283, миналата пролет слязох по реброто, но не я намерих. След като се добрах до реката попаднах на пътя по р. Златица, който вероятно стига до водопада.По мое мнение там е обрасло, много стръмно и неподходящо за изкачване.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети