Мераклии да цепнем 1 lifetime лиценз за Geotrade (Topo или Topo + City)? Вярно, че бая карта се навъди вече, но Geotrade имат доста солидна user-ска база и там се появяват интересни трасета. Аз напоследък ползвам и тази - http://bgtopodv.samsiev.eu/, която е доста доста детайлна в някои региони и за разлика от BGMountains и Geotrade не докарва Nuvi-то до crash всеки път при навигация независимо дали му задавам точки в средата на царевичака, до които няма път.
Те цени кои видим като бивш лицензиран потребител с 20-те процента коледна отстъпка:
Много важно: картата не бива да се upload-ва никъде, защото от това, което чета по форуми са почнали да вкарват някакъв per-account идентификатор и изглежда всяка карта може да се проследи вече. Затова и картата я няма никъде - ban-ват акаунти (чете се и, че прецакват умишлено компилацията - справка версиите със счупен search).
Чет Яну 04, 2018 11:24 pm
dido
Как ще си я делиш с някой, след като картата е закачена към конкретна машинка?
_________________ Бутам след осмата бира
Пет Яну 05, 2018 12:08 am
TheGrave
Е па както едно време - с Garmin unlocker-а.
Пет Яну 05, 2018 1:18 am
dido
unlocker-a чупи търсенето.
_________________ Бутам след осмата бира
Пет Яну 05, 2018 1:25 am
TheGrave
E това вече е силно неприятна новина Интересно какво са променили при компилацията, което да води до този проблем.
Вариант Б - купуване на BaseCamp версията и директно от MapSource да се засилва в приемника. Не вярвам това да са успяли да го ограничат. Вероятно затова и цифрите там са по-сериозни и няма lifetime абонамент.
Пет Яну 05, 2018 1:29 am
dido
Имам купени всякакви версии, вкл такава за МапСорс. Възползвах се от някакви намаления преди време...
Не съм я ползвал никога да бъда честен - абсолютно ненужна ми е в планината предвид какво има в BGMountains. Последната ми върши добра работа и в ниското последните години, та...
Каква е точно версията няма никакво значение. Мапсорската също е заключена към определена машинка и отключването и потенциално би трябвало да счупи търсенето. Това с чупенето на търсенето е много много старо - не знам защо си останал с впечатлението горе.
Друго нещо. В новите гармински машинки - 64 и някои 62, във фърмуеръра им има код, който търси за специфичен модел в кода на крадени и отключени гармински карти. Това обикновено води до брикване на машинката, та по-добре не си играй Ако чак толкова ти трябва тая карта - просто си я купи.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети