Някой ще ми подскаже ли какво е предимството да имаш Google Earth Pro.
Досега струваше към 400$ за година, но вече е безплатно.
Надявах се че ще виждам нещата по-детайлно, ама нътцки.
High-resolution printing: Print Images up to 4800x3200 px resolution
Tова е безценно като искаш да качваш сат.снимки на GPS-a
С удоволствие бих им давал някой $ за платена версия, която може да го прави директно.
За сега обаче е с принт имидж + фотошоп + MAPC2MAPC.
Пон Фев 02, 2015 11:04 pm
outfaced
GE има някакъв много досаден проблем с кеш-а. След известно зяпане спира да зарежда нови елементи. В такъв момент и сейвването не работи и седи дет викаш на 0%.
Трябва рестарт и на свежо да се правят експорти.
Инак това с директното качване ми е само мечта
За сега малко индиректно става.
Още повече, че за да се виждат добре нещата на ГПС трябва да се обработи снимката малко.
...
Още повече, че за да се виждат добре нещата на ГПС трябва да се обработи снимката малко.
Не ми се е налагало да ползвам тази екстра. "Светни" ни малко по-подробно или дай връзка някъде да се пообразоваме.
...
Не ми се е налагало да ползвам тази екстра. "Светни" ни малко по-подробно или дай връзка някъде да се пообразоваме.
Предполагам че колегата говори за KMZ къстъм картите дето могат да се слагат на Гармините или JNX варианта. Лично аз не ползвам Гугъл Ъртх за подобни цели тъй като има къде къде други по добри програми от описаната процедура от колегата. Пък и MAPC2MAPC си е платена.
Подсказвам само как става най лесно. Сваляте си сателитката със SASPlanet и експортвате растера във формат за Garmin KMZ и сте готови. Вместо MAPC2MAPC OKmap е много по добра алтернатива. Тя е доста добра безплатна програма за работа със всякакви растерни какти и GPX тракове и какво още се сетите.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети