Намерих я из старите кашони в мазето още съм бил в пелени по времето на тази книжка но на брат ми му навя много красиви спомени като му я показах
затова реших да я споделя и с вас сигурно по старите планинари-туристи са я имали
_________________ Много са пътищата който водят към Бог един от тях е през планината но го знаят само тези който завинаги остават там
И аз си я пазя моята от детството. Има много интересни обекти , но най-култовия е под номер 100 :
Посещение на образцово ТКЗС (АПК) по избор ?!?
Вто Юли 30, 2013 5:40 pm
korso...
Re: Спомени от едно време
Dido_ написа:
Намерих я из старите кашони в мазето още съм бил в пелени по времето на тази книжка но на брат ми му навя много красиви спомени като му я показах
затова реших да я споделя и с вас сигурно по старите планинари-туристи са я имали
Имам един спомен свързан с тези книжки.
Може би е било1976,77.година,семейно отиваме на ,,поход"из Пирин,като на хижа Вихрен ще сложим нужният печат,
та оставяме Москвича докъдето стига асфалта и на горе пеша.Само че мен ме домързя да качвам нагоре и изврънках от баща ми че уж да пазя колата и съм малко контузен та останах .
Семейството оборудвано с раници ,,то за какво ли им бяха,ама тогава модата беше такава"дръпнаха яко нагоре а аз си паля цигара от цигара,наслаждавам се на топла лимонада,гледам колоната от туристи и се кефя.Обаче по едно време гледам в жабката на колата се показват настоящите книжки.Е,като си представих физономията на баща ми като установи че са останали долу,а по принцип аз отговарях за съхраняването и отговорността за печатите,лошо ми стана.Та зарязах си кефа и газ нагоре по баира изпреварвайки ги .
И след толкова години още помнят с какво спокойствие съм им подал книжките заявявайки че от половин час ги чакам.Само че в бързината моята остана в колата и до ден днешен няма печат
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети