Автор |
Съобщение |
Mitko
|
|
Е4 наполовина - от вкъщи до Предела |
|
Ами, оказа се много снимки и моменти са се събрали за пътя ми от Хладилника до Предела, и макар и да не направих целия Е4 наведнъж, споделям ги , че то пътя си е път затова - за да го споделиш с други пътуващи. Засега съм качил снимките и истории до Рибни Езера, ще довърша разказа до Предела тея дни. А после живот и здраве, ще сглобя почти целия маршрут с история от Пиринското минаване на Е4 преди 2 години, което все още стои заспало в едни папки на харда ми..
Та ето на, линка е във фейсбука, мисля достъпен е за всички:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.560119860252.1073741828.210100538&type=1&l=e110be2b1f
Имам пълен трак на цялото приключение, и за двете части, ще се радвам да споделя, ако някой търси. Ще напиша и подробен разчет за разстояния и денивелации за всеки ден..
|
|
|
Съб Авг 31, 2013 8:15 pm |
|
|
Mitko
|
|
|
|
ами.. качих останалата част от снимките по маршрута, с разни истории и размисли от пътя, включително подробна инструкция как да се загуби човек на спускане от Капатник .
Като намеря време тея дни, ще кача и траковете и подробна статистика за денивелации и километри по дни..
|
|
|
Съб Сеп 14, 2013 1:22 pm |
|
|
simply
|
|
|
Много хубави снимки и коментари към тях!
|
|
|
Съб Сеп 14, 2013 10:42 pm |
|
|
Mitko
|
|
|
|
Пропуснах да спомена една любопитана история. Хижаря на х. Македония ми разказа за човек, който минал през хижата 2-3 седмици преди мен. Бил поел по Е4 от юг на север, като преди това започнал похода си от, забележете Емине - по Е3 до Ком, оттам бил вървял по цялата западна граница до Беласица, оттам до Славянка, а след края на Е4 щял да се прехвърли по транс-родопския маршрут Е8 (?) и да си се прибере вкъщи някъде край морето! Невероятно просто, не мога да си представя колко ходене е това, но явно човека го прави маршрута, не знам кой е и докъде е стигнал, но дано някой ден изкочи отнякъде да разкаже за походите си!
|
|
|
Нед Сеп 15, 2013 12:47 pm |
|
|
Тодор
|
|
|
Човекът се казва Валентин Грандев от Варна. Той е оперен певец и ревностен природолюбител. За първи път чух за него на хижа Конгур в Беласица, след което се порових из нета и открих информация за него и начинанието му. Ето неговия сайт, където пътешествието му е описано ден по ден:
http://www.vprirodata.com/
|
|
|
Нед Сеп 15, 2013 8:26 pm |
|
|
Mitko
|
|
|
|
|
|
Човекът се казва Валентин Грандев от Варна. Той е оперен певец и ревностен природолюбител. За първи път чух за него на хижа Конгур в Беласица, след което се порових из нета и открих информация за него и начинанието му. Ето неговия сайт, където пътешествието му е описано ден по ден:
http://www.vprirodata.com/ |
благодаря за инфото! Наистина интересен и огромен преход е направил Валентин, а и с хубав замисъл. Хубаво ще е да се поразпространи неговата история малко повече, май малко хора знаят за неговия проект?
|
|
|
Пон Сеп 16, 2013 6:32 pm |
|
|
Весела Ягодова
|
|
|
|
|
|
Та ето на, линка е във фейсбука, мисля достъпен е за всички |
На мен не ми се зареждат всички снимки и като кликвам върху тях, не мога да ги отворя, хелп !
А фейсбук нямам вече...
|
|
|
Вто Сеп 17, 2013 1:19 pm |
|
|
Mitko
|
|
|
|
амиии... би трябвало да е публичен албума и да може да се отваря от всеки, даже и да няма акаунт във фейсбука.. ?
|
|
|
Нед Сеп 22, 2013 11:42 am |
|
|
promis
|
|
|
Страхотен разказ, чак сега попадам на него. По-късно ще се зачета по-внимателно на спокойствие Поздрави, Митак!
|
|
|
Сря Сеп 25, 2013 4:53 pm |
|
|
igurbev
|
|
|
|
|
Наистина интересен и огромен преход е направил Валентин, а и с хубав замисъл. |
Доста странен е този пътепис, на мен на пръв поглед ми наподобява художестено творчество. А и като загледах снимките - каква е тази Байкушева мура от Демяница за Банско?
|
|
|
Пет Сеп 27, 2013 10:01 pm |
|
|
|