|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
igurbev
|
Някои трикове в случай на проблем с Garmin GPS |
|
Мисля, че подобна тема би била полезна. Аз лично трудно намирам смислен съпорт в интернет, в случай че се натъкна на проблеми.
Когато след часове търсене попаднах на тази страница, работата беше следната: пробвах една кр.... карта, след което ми изкочи съобщението, че има проблем със зареждането на картите, при което ГПС-са (става дума за 62s) блокира без да мога да направя каквото и да било, освен да му извадя батериите. На следващото стартиране - отново и отново, и отново, и отново ... Без значение дали се опитвах да го свържа към компютъра или каквото и да било. Стана посред нощ, вече се виждах и пресмятах, как на следващата сутрин ще тичам преди работа към сервиза на Гармин (и как джоба ще ме заболи след това )
Та описаните тук хватки ме оттърваха тогава. Днес също: инсталирах си новата версиня на BgMountains, без да махна старата, като си правех сметка, че евентуално ще превключвам между двете при случай. Оказа се лоша идея - ГПС-са отново блокира.
Ето за този линк става дума.
|
|
|
Сря Авг 14, 2013 10:05 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|