Регистриран на: 30 Юни 2009 Мнения: 9 Местожителство: Варна, България
И...отново за Орловец?
След доста гледане и ровене из форума в крайна сметка съвсем се обърках. Затова ще помоля за малко помощ. Целта е Еленин - Петлите - Орловец - Ловница.
Интересува ме прословутия праг(ове) при качването на Орловец от към Петлите и приблизителния маршрут за него.
Ще постна една снимка на колегата/жката Kat от темата http://planina.e-psylon.net/viewtopic.php?t=252&highlight=%C7%EB%E8%FF+%E7%FA%E1 , на която мисля, че евентуално се намира въпросния участък.
Ще помоля да очертаете къде е пътеката и къде е прага върху снимката. Предварително благодаря.
_________________ Не е важно дали котката е бяла или черна, важно е да хваща мишки. Дън Сяо Пин
Съб Юли 06, 2013 11:11 pm
vladofff
Прагът е там, където се раздвоява линията на двата варианта.
Желаете ли и траектория на евентуалното падане/с пунктири/?
Пон Юли 08, 2013 9:16 am
mbb
Регистриран на: 30 Юни 2009 Мнения: 9 Местожителство: Варна, България
Благодаря, но засега не ми е нужна. Обещавам като се върна (живот и здраве) , ако мога да нарисувам, къде е паднало бурканчето с лютеница.
_________________ Не е важно дали котката е бяла или черна, важно е да хваща мишки. Дън Сяо Пин
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети