Хайдушка песен - Ушите - Козя стена
Тази година е тормоз за туриста. Всяка събота и неделя вали. Другата пак го дават да вали!
Та в поредната дъждовна ситуация и прогнозиран потоп за неделя трябваше да се измисли нещо по-бързо и скромно. Ето това измислих:
meco puh написа:
Хубав преход сте направили, Ваньо. Дъжда малко ви притеснил. Но човек добре си отпочива, след като поприбяга пред дъжда.
Е да. На мен ми се искаше да разходим и разните Котета, Кучета, но за късмет взеха, че познаха с прогнозата. Но от друга страна хижата беше съвършено празна, а и слизането в дъжда беше готино, гората изглеждаше много ефектна в мъглата, та понащтракахме снимки
Сря Юли 03, 2013 1:05 pm
Plamen К
igurbev написа:
meco puh написа:
Хубав преход сте направили, Ваньо. Дъжда малко ви притеснил. Но човек добре си отпочива, след като поприбяга пред дъжда.
Е да. На мен ми се искаше да разходим и разните Котета, Кучета, но за късмет взеха, че познаха с прогнозата. Но от друга страна хижата беше съвършено празна, а и слизането в дъжда беше готино, гората изглеждаше много ефектна в мъглата, та понащтракахме снимки
Щом ти е мъчно за Котетата и Кучетата да ти ползвам темата ако не възразяваш
Връхчето вляво трябва да е Кучето
А Котето се е скрило някъде по-надолу от този паметник
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети