Здравейте,
Моля за съвет! Другата седмица сме в Родопи, и по план ще се разходим в Каньона на водопадите. Дават го обаче с доста голям шанс за дъжд, и понеже сме с родителите на по 65г., търся по-лека алтернатива в района ако е мокро и хлъзгаво. Екопътеката Струилица-Калето-Лъката дали е по-лесна и по-подходяща за мокро време? Много благодаря предварително, приемам и идеи за друг маршрут!
Здравейте,
Моля за съвет! Другата седмица сме в Родопи, и по план ще се разходим в Каньона на водопадите. Дават го обаче с доста голям шанс за дъжд, и понеже сме с родителите на по 65г., търся по-лека алтернатива в района ако е мокро и хлъзгаво. Екопътеката Струилица-Калето-Лъката дали е по-лесна и по-подходяща за мокро време? Много благодаря предварително, приемам и идеи за друг маршрут!
Здравей! По която и пътека да поемете, няма да съжалявате!
И двете са еднакви като трудност, т.е. не са трудни, ако вали ще внимавате повече, и гарантирано ще ви харесат!
Регистриран на: 07 Юни 2012 Мнения: 300 Местожителство: Стара Загора
Извинявам се,че използувам темата на колегата,но имам питане,свързано с Каньонз на водопадите.На 18.08.ще бъдем в Смолян и мисля да посетим Каньона на водопадите.Моля за актуално инфо-интересува ме дали не са пресъхнали ,състояние на екопътеката(ще бъдем с жената и децата)!Знам,че сега не е много сезона на водопадите,но сега имам възможност с отпуската!Благодаря за вниманието и отговорите!Приятен ден!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети