Автор |
Съобщение |
НИНА ГАЛЧЕВА
|
|
Искам да ви кажа, че... |
|
искам да ви кажа че изкачването от Паниците през хижа Рай до връх Ботев е 7часа
|
|
|
Съб Сеп 07, 2013 7:10 pm |
|
|
kibik
|
|
|
|
Ко? Не!
|
|
|
Съб Сеп 07, 2013 9:56 pm |
|
|
toc
Регистриран на: 09 Юни 2013 Мнения: 76 Местожителство: Велико Търново |
|
|
|
|
|
Ко? Не! |
Ааа, с КоНе и по-бързо може
|
|
|
Съб Сеп 07, 2013 11:22 pm |
|
|
tskostov
|
|
Нед Сеп 08, 2013 8:05 am |
|
|
Gamina
|
|
|
Пон Сеп 09, 2013 10:20 am |
|
|
zezo
|
|
|
Това ми напомни как веднъж взехме Анчова бичкия - Момина поляна за 6 часа. Накрая бях виновен, че съм излъгал, че се минавало за час и половина - два
|
|
|
Пон Сеп 09, 2013 11:18 am |
|
|
ferdi_mruvkata
|
|
|
|
защо ни го каза това сега? сега никога няма да ида там. Звучи и опасно на всичко отгоре!
_________________ Not All Who Wander Are Lost |
|
|
Пон Сеп 09, 2013 11:20 am |
|
|
meco puh
Регистриран на: 18 Яну 2011 Мнения: 1865 Местожителство: обл.Разград |
|
Re: връх ботев през хижа рай |
|
|
|
|
|
искам да ви кажа че изкачването от Паниците през хижа Рай до връх Ботев е 7часа |
Браво на Вас!
Все пак това бомбастично *откритие* звучи доста забавно, така че не се учудвай, че форумните зевзеци те подхванаха. |
Ами, позабавлявахте се, и на мен ми беше весело. Ама, хайде да приказваме малко сериозно. Да оставим хората да се порадват на успешното изкачване.
|
|
искам да ви кажа че изкачването от Паниците през хижа Рай до връх Ботев е 7часа |
Хайде, разкажете малко повече, да не е само един ред. Вероятно има какво да ни разкажете. Ако има и снимки, още по-добре.
_________________ Kom Emine 1987
Kom Emine 2011
Ком Емине 2013 на седем десет без седем
Балкана символ на цял полуостров |
|
|
Пон Сеп 09, 2013 8:20 pm |
|
|
mislesht
|
|
|
Що бе, вие за 3 часа ли го взимате?
Нека да разкаже, винаги може да се научи нещо интересно.
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето. |
|
|
Вто Сеп 10, 2013 10:45 am |
|
|
vladofff
|
|
|
|
Аз пък искам да ви кажа, че на слизането до Паниците през хижа Рай от връх Ботев преди 20 години ми убиваше чепика. Добре е да го знаете.
|
|
|
Вто Сеп 10, 2013 12:16 pm |
|
|
Gamina
|
|
|
|
|
|
Аз пък искам да ви кажа, че на слизането до Паниците през хижа Рай от връх Ботев преди 20 години ми убиваше чепика. Добре е да го знаете. |
Аз пък веднъж се качих на Ботев от Рай и после слезнах в Калофер, че и пътувах в претъпкан влак до София... та тогава ужасно ме болеше зъб, и беше много гадно
Добре, че в аптчеката на мечата чешма имаше аналгин.
_________________ www.summitsweb.com |
|
|
Вто Сеп 10, 2013 12:45 pm |
|
|
Todor
|
|
|
|
Има едни пейки малко над Паниците, в гората, непосредствено след най-стръмното преди да се излезе на голото. Много е забавно да седиш там и да гледаш кой как слиза, особено тези дето са въртели Рай-Ботев и слизат по коловата маркировка от Параджика
|
|
|
Вто Сеп 10, 2013 12:55 pm |
|
|
meco puh
Регистриран на: 18 Яну 2011 Мнения: 1865 Местожителство: обл.Разград |
|
|
|
|
|
|
|
Аз пък искам да ви кажа, че на слизането до Паниците през хижа Рай от връх Ботев преди 20 години ми убиваше чепика. Добре е да го знаете. |
Аз пък веднъж се качих на Ботев от Рай и после слезнах в Калофер, че и пътувах в претъпкан влак до София... та тогава ужасно ме болеше зъб, и беше много гадно
Добре, че в аптчеката на мечата чешма имаше аналгин. |
Беше ми весело, а сега ми се плаче от болка в краката и зъбите.
_________________ Kom Emine 1987
Kom Emine 2011
Ком Емине 2013 на седем десет без седем
Балкана символ на цял полуостров |
|
|
Вто Сеп 10, 2013 2:20 pm |
|
|
ferdi_mruvkata
|
|
|
|
добре де, айде.....
аз веднъж се качих на хижа Рай в 17и30. Тогава незнах за спуснатата по горе информация и тръгнахме за заслон Ботев през Петолъчката. На Жълтец ни хвана тъмата в комбинация от ураганен вятър. Нямахме ГПС и карта и незнахме къде сме. Спахме в една негативна форма на релефа обградена от камъни. След тази нощ дясното коляно ми събра вода защото, за да се топлим много не мърдахме и лежах дълго време на швейцарското ножче.
Според доктора съм си травмирал нерва дето минава покрай таза и слиза към коляното.
Та вече като ходя по този маршрут си държа ножчето в жапката на колата, за да нямам пак проблеми. Да знаете
_________________ Not All Who Wander Are Lost |
|
|
Вто Сеп 10, 2013 5:36 pm |
|
|
Rain
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 652 Местожителство: Стара Загора-София |
|
|
|
"негативна форма"
И аз скоро ща не ща слязох към Рай.Тръгнах от Габровския балкан в 9.30ч. към заслон Ботев.На х.Тъжа един услужлив хижар ме нави да мина през една горичка за по пряко.Загубих се ,после излязох от нея на една хвойна до рамене,с къпинови храсти.Тя ми съдра панталонките и интимното бельо,а нямаше 50 см в диаметър ,дето да се преобуя в дънки.;D Тези неволи ми отнеха 3 часа.След което, нашарена от тръни навсякъде като индианка поех към вр. Ботев ,където се лутах да се взирам за заслона,за който др. хижар ми бе казал ,че се вижда от върха и само кат се търкулвам и съм там Ама не беше така Търкулнах се до някъде и като не видях нищо запълзях в ужас към върха,защото гората ставаше много страшна и тъмна.Добре че срещнах жив човек,който знаеше само пътя към х. Рай,та се затичах натам и в 22ч стигнах при лагерните огньове и паченгите на хижата. Хижарят ме похвали ))),почерпи ме супичка от пиле.Спах в една стая с десетки кротки и мили младежи и младежки.
Няма да завторя.
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=edqH0ofRQrM |
|
|
Вто Сеп 10, 2013 6:13 pm |
|
|
|