ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
хижа Ябълка/Габрово

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Предишната тема
Следващата тема
хижа Ябълка/Габрово
Автор Съобщение
anonimen79

Мнение хижа Ябълка/Габрово Отговорете с цитат
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Последната промяна е направена от anonimen79 на Пет Яну 06, 2012 11:36 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Вто Яну 03, 2012 9:42 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
planinar4o

Мнение Re: хижа Ябълка/Габрово Отговорете с цитат
и ние сме разочаровани. всички се изумихме когато една от групите стоя половин час пред хижата на снега понеже им се забави багажа и нямаха чисти обувки. това беше голям смях Rolling Eyes
Пет Яну 06, 2012 11:17 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Georgieva

Мнение Отговорете с цитат
Здравейте !
Прочетох изказаните негативни мнения за хижа Ябълка, които ме провокираха да изразя и своето мнение относно хижата и хижарката а то е, че категорично не съм съгласна и с двамата потребители, изказали се преди мен !!!
Абсолютно убедена съм, че с моето мнение ще се съгласят истинските планинари, посещавали хижата !
На първо място, когато човек изказва мнението си той застава с името си и не се крие зад «анонимен» и «планинарчо» - другото е недостойно !
Хижарката си има име – казва се Тотка и това го знаят и помнят всички планинари, които са отсядали в хижата .
За нея може да се каже само едно - изключително достоен, честен и работлив човек ! Затова планината я е допуснала в себе си !
Посещавала съм хижата многократно в годините - преди и след ремонта, в компанията на групи от цяла България и винаги сме били посрещани топло и грижовно и сме си тръгвали с прекрасни впечатления ! Това ни е карало да се връщаме там отново и отново !
Бих посъветвала «анонимен» като е тръгнал да омаскарява, да има смелостта да го направи с достойнство и с името си – като планинар, както е писал за себе си, но в което дълбоко се съмнявам!
На «планинарчо» ще кажа само, че когато ние ходим в планината си носим сами багажа в раницата на гърба като истински планинари, а не чакаме някой да ни го носи иначе би било голям смях наистина !!!
В заключение искам да поздравя всички истински планинари, с които пътеките на Стара планина ни срещнаха именно на хижа Ябълка – при Тотка !

:D :D :)
Пет Яну 06, 2012 2:33 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
radi

Местожителство: Варна

Мнение Re: хижа Ябълка/Габрово Отговорете с цитат
anonimen79 написа:
От едно прекрасно място тази хижа се е превърнала ...... просто нямам думи. След ремонта, който е направен хижата изглежда приказно, но отношението на хижарката /имам предвид човешкия фактор/ е под всякаква критика. Първата вечер стояхме на студено по простата причина, че няма дърва. Нямаше топла вода, а когато пък имаше трябваше да си платим, за да я ползваме - и целия този "лукс" за 11 лв. на вечер. Не сме скръндзи ние сме добри хора "все пак сме планинари , а знаете че планината не допуска в себе си злобни и скъперничеви хора. Та да се върна на мисълта си в тези 11 лв. на вечер влизаха - студена зала, студено отношение от хижарката, студена вода, мръсни и скъса ни чаршафи. НЯМАМЕ ДУМИ.

Това лесно се проверява
Пет Яну 06, 2012 8:26 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mdzhokanov

Мнение Най-чистата хижа Отговорете с цитат
Миналата седмица бях за пръв път в хижа Ябълка. Маршрутът до нея (през Габрово) е лек. Посрещнаха ни кучето Буби (малко е злобно), конят Боян (много красиво създание) и хижарката Тотка. Изкъпахме се, запалихме огън и изпекохме скарата. Вечерта пихме ракия в празничната зала на хижата (побира около 30-40 души), Тотка ни пусна народна музика и играхме хора до към 00ч. След което пренощувахме в хижата. Нощувката е 10лв, а душ - 2лв.

Не съм опитен планинар, но съм посетил десетина хижи из страната и категорично мога да кажа, че хижа Ябълка е най-чистата от тях. Чаршафите бяха свежо изпрани, а банята и тоалетните буквално блестяха.

Като цяло съм много доволен от гостоприемството на Тотка и оставам силно впечатлен от чистота на къщата. Ако някой реши да посети хижата е добре поне 2-3 седмици по-рано да звънне и да резервира мястото. Телефонът на хижарката е 0885 17 77 99
Съб Май 04, 2013 2:17 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kodry

Мнение Отговорете с цитат
Това е много интересно - имам предвид полюсните впечатления. Но явно е хубаво място и в момента добре посрещат. Особено ако компанията си я бива...
Преди време четох, че големи богаташи в Америка дават луди пари да идат някъде на затънтено място (за риба например) за 1 седмица, за да спят на нарове, по много в стая, при лоши условия, та и да не се събличат и мият - изобщо плащат да идат за няколко дни на примитивни условия.
Та не може всички хижи у нас да са с 5 звезди, трябва да има всякакви - така приключението ще е по-голямо Croc

Наистина не може всичко у нас да е на световно ниво, но все пак имаме и добри примери. Особено що се отнася до медицината. Ето например, възможностите, които имат за извършване на медицински аборт от клиника Домусчиеви - domuschievi.com/abort.html. При тях всичко е на европейско ниво. Ако се интересувате повече, то официалния сайт на медицинския гинекологичен център е http://www.domuschievi.com/
Съб Май 18, 2013 9:43 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.