Хубава разходка!
Това място, от където си правил първата снимка(или наблизо), май някой ден някой ще се утрепе! Пътеката е изядена, май имаше някакъв байпас навътре в трънака, доколкото си спомням, но кой го вижда. Като капне малко сняг, нищо не личи там.
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Хубава разходка!
Това място, от където си правил първата снимка(или наблизо), май някой ден някой ще се утрепе! Пътеката е изядена, май имаше някакъв байпас навътре в трънака, доколкото си спомням, но кой го вижда. Като капне малко сняг, нищо не личи там.
много си прав, този байпас е виден само сега , зимата ходихме за първи път по този маршрут, когато снега беше над метър и половина имам предвид където са овчарниците , а и по дерето след инф.табели , та добре че беше минал някои преди нас със снегоходки и си беше заобиколил човека както трябва, иначе като нищо един фотолюбител който беше с мен за малко да се изсипе долу в пропаста....
Хубава разходка!
много си прав, този байпас е виден само сега , зимата ходихме за първи път по този маршрут, когато снега беше над метър и половина имам предвид където са овчарниците , а и по дерето след инф.табели , та добре че беше минал някои преди нас със снегоходки и си беше заобиколил човека както трябва, иначе като нищо един фотолюбител който беше с мен за малко да се изсипе долу в пропаста....
Чудесна разходка, мястото е много приятно и закътано !
Реших да пусна тема, но видях твоята и ще постна и аз малко снимки в темата ти да я доукрася!
Зимата не беше много обнадеждаваща за успеваемостта на начинанието, бяхме като снегорини в дълбокото дере на река Равна ! Ние сме минали в дълбокия сняг, а да уточня, че бяхме без снегоходки!!!
Улеят си бе направо страховит:
Сега обаче на пролет, нямаше начин да не си изкараме добре:
Откъдето и да го подхване човек, мокротията е гарантирана:
Аз дори се и изкъпах, водата беше ледена, добре че бях с дрехите
Катя само се радва зад Скока, но на снимката изглежда, че е точно под него.
мерси за тунинговането , визията както винаги е перфектна , страхотни снимки правиш, определено при теб техниката е на професионално ниво.....на 6-ти понеделник бяхме там, като обратния маршрут ни беше от водопада на запад ,посока вежен и се излиза на една маркирана колова пътека която води към в.вежен ,а в обратна посока те извежда на главния път за софия, преди един от виадуктитите , по точно до пътя има антена и станция на мобилен оператор, ....а зимата като ходихте по дерето което е на водопада ли стигнахте до него , или по горната част щото следите илисвършваха до овчарниците , или продължаваха към х.ехо , не съм сигурен ако е имало вятър знаеш как заличава...
мерси за тунинговането , визията както винаги е перфектна , страхотни снимки правиш, определено при теб техниката е на професионално ниво.....на 6-ти понеделник бяхме там, като обратния маршрут ни беше от водопада на запад ,посока вежен и се излиза на една маркирана колова пътека която води към в.вежен ,а в обратна посока те извежда на главния път за софия, преди един от виадуктитите , по точно до пътя има антена и станция на мобилен оператор, ....а зимата като ходихте по дерето което е на водопада ли стигнахте до него , или по горната част щото следите илисвършваха до овчарниците , или продължаваха към х.ехо , не съм сигурен ако е имало вятър знаеш как заличава...
Стигнахме до единият от говедарниците, където обядвахме на завет, че духаше силен и студен вятър от север. После се върнахме, нямахме сили да продължим до водопада, много бяхме изморени след продължителното снегоринене, а и трябваше да сме по светло долу. Иначе от Клисура до говедарниците ни отне към 6 часа, а сега само 2.
знаеш ли , наистина сме ходили след вас зимата , на 13.01 2013 беше а и като гледам снимките следите в снега са пресни без големи навявания
и няма как , макар и със закаснение да ти благодаря , ако не беше тая пътека дето бяхте изринали и направили , щото си беши вече фирнована и се ходеше лесно , едва ли щяхме да стигнем до там
9-01-2013, това е датата на нашият опит там! Сега погледнах exif-a на кадрите.
Дни преди това беше натрупало яко. В тази част на планината винаги се концентрират обилни валежи. Гората беше като в приказка! Предполагам сега разбираш на какво сме били подложени, голяма мъка си беше, жалко само че се отказахме на 300-400 метра от финала. Моят човек нещо му стана с крака, а и трябваше да слезем по светло.
Ето и един зимен поглед към билото от прозореца на закусвалнята ни. Тук обядвахме на завет.
9-01-2013, това е датата на нашият опит там! Сега погледнах exif-a на кадрите.
Дни преди това беше натрупало яко. В тази част на планината винаги се концентрират обилни валежи. Гората беше като в приказка! Предполагам сега разбираш на какво сме били подложени, голяма мъка си беше, жалко само че се отказахме на 300-400 метра от финала. Моят човек нещо му стана с крака, а и трябваше да слезем по светло.
Ето и един зимен поглед към билото от прозореца на закусвалнята ни. Тук обядвахме на завет.
Така и предположих, то си е рисковано слизането по това време, а и от снимките се вижда че почти няма вода. Радвам се, че все пак сте се добрали до него!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети