Такаа... времето се позатопли и реших, че вече трябва хората да почват да мислят за море Та ми се заформи една дискусия в главата и тя е следната: Ако някой от вас е къмпингувал по морето знае какъв задух става в палатката и как влагата действа. Аз лично в 8 сутринта, дори и когато палатката не е изложена на пряка слънчева светлина, се събуждам от топло и задушно и се местя да довърша спането в хамака Има ли някакви хитринки при позиционирането на палатките, за да бъдат по проветрими примерно или нещо такова? До колкото знам аз, има палатки с 2 входа (нашата е такава), които са си точно за такива условия и се слагат май с единия вход към морето(защото вятъра идва от там), за да може да се проветряват през деня. Друг вариант е да се спи в палатка без покривало, но мен това не ме удовлетворява, тъй като долния слой е почти изцяло една мрежа на палатката, която ползваме.
П.С. Тази тема е предназначена и за двата пола, въпреки че по мои наблюдения жените не изпитват проблеми със задуха и влагата в самата палатка, по което и време да е на деня, или поне мойта приятелка не изпитва..
_________________ "Marketing is becoming a battle bases more on information than on sales power.", Philip Kotler
Пет Апр 26, 2013 8:42 pm
баир_будала
Комай по-скоро става въпрос за позициониране вътре в палатката.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети