ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
позициониране на палатка

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Предишната тема
Следващата тема
позициониране на палатка
Автор Съобщение
dragoo

Мнение позициониране на палатка Отговорете с цитат
Такаа... времето се позатопли и реших, че вече трябва хората да почват да мислят за море Cool Та ми се заформи една дискусия в главата и тя е следната: Ако някой от вас е къмпингувал по морето знае какъв задух става в палатката и как влагата действа. Аз лично в 8 сутринта, дори и когато палатката не е изложена на пряка слънчева светлина, се събуждам от топло и задушно и се местя да довърша спането в хамака Very Happy Има ли някакви хитринки при позиционирането на палатките, за да бъдат по проветрими примерно или нещо такова? До колкото знам аз, има палатки с 2 входа (нашата е такава), които са си точно за такива условия и се слагат май с единия вход към морето(защото вятъра идва от там), за да може да се проветряват през деня. Друг вариант е да се спи в палатка без покривало, но мен това не ме удовлетворява, тъй като долния слой е почти изцяло една мрежа на палатката, която ползваме.
П.С. Тази тема е предназначена и за двата пола, въпреки че по мои наблюдения жените не изпитват проблеми със задуха и влагата в самата палатка, по което и време да е на деня, или поне мойта приятелка не изпитва.. Laughing

Пет Апр 26, 2013 8:42 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
баир_будала

Мнение Отговорете с цитат
Very Happy
Комай по-скоро става въпрос за позициониране вътре в палатката.
Oops

Съб Апр 27, 2013 8:47 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.