Автор |
Съобщение |
goro_levskara
|
Рила 19-20.07.2008 - снимки |
|
Здравейте, след разходката в Пирин се разходихме в района на езерата и вр.Мальовица. Ето и малко снимки....
Конче на фона на Долното езеро....
вр.Харамията...
Бъбрека....
Окото....
Сълзата...
Близнака, Трилистника и Рибното езеро....
Рибното езеро....
Еленино езеро на фона на Орловец....
Еленин връх....

|
|
|
Чет Юли 24, 2008 8:37 pm |
 |
 |
lubitel
|
|
|
Благодаря ти за хубавите снимки. Утре пътуваме за хотел Мальовица и се надявам, независимо от времето, да направим някоя разходка до местата, които си посетил и снимал! Дали и ние ще можем да снимаме, бъдещето ще покаже...
|
|
|
Чет Юли 24, 2008 10:12 pm |
|
 |
dobrudjan4e
|
|
|
Жорка снимката на Окото е супер, жалко че небето е такова мазало. Нещо ми е домъчняло за Рила... та мисля да походим скоро. Да вземем да го обсъдим на по бира .
_________________ Който пие бира не умира! |
|
|
Чет Юли 24, 2008 10:20 pm |
 |
 |
Kat
|
|
|
|
Здравей, Жоре, първо да ти кажа, не е нужно вече да качваш снимките на 2 места, след като първо си ги пуснал в Пикаса. От там директно могат да дойдат тук. Ето какво е написала Поли - как става това, виж второто мнение
Езерата са с много хубав цвят. Тая е No1 - цветове и небе
|
|
|
Пет Юли 25, 2008 9:20 am |
 |
 |
natam-nasam
|
|
|
|
Хубава разходка, Жоро! Как е положението с бурното строителство по пътя към 7-те езера? Забелязват ли се грозни гледки?
|
|
|
Пет Юли 25, 2008 11:26 am |
 |
 |
spi
|
|
|
|
 |
 |
Хубава разходка, Жоро! Как е положението с бурното строителство по пътя към 7-те езера? Забелязват ли се грозни гледки? |
Хайде, аз ще отговоря, че останалите май не видяха това, което видях и заснех, че се разделихме за момент: строи се усилено долната станция на лифта, това е малко след х. "Пионерска" посока "Ловна". Гледката наистина не е лицеприятна, даже е отвратителна.
|
|
|
Пет Юли 25, 2008 12:02 pm |
|
 |
natam-nasam
|
|
|
|
На Жоро снимките създават илюзията, че всичко е наред. Явно не е така 
|
|
|
Пет Юли 25, 2008 2:42 pm |
 |
 |
goro_levskara
|
|
|
 |
 |
Жорка снимката на Окото е супер, жалко че небето е такова мазало. Нещо ми е домъчняло за Рила... та мисля да походим скоро. Да вземем да го обсъдим на по бира . |
Здрасти Цецко, и аз мисля, че е време да направим една разходка в Рила. Другата седмица ще ми е трудно да се видим, но по-другата ще трябва да го направим на всяка цена....бирарии колко щеш 
|
|
|
Нед Юли 27, 2008 8:54 pm |
 |
 |
|