ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
16-17.03 хижа Левски

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
16-17.03 хижа Левски
Автор Съобщение
ancient

Мнение 16-17.03 хижа Левски Отговорете с цитат
Здравейте от форума. Сравнително нов съм тук и не съм качвал снимки или нещо такова, пък и досега нямах и намерение. На 16.03. срещу 17.03 бях на хижа Левски като не знаех за срещата на Пл. форум, така че попаднах на нея случайно. Запознах се някои хора там и вечерта си полафих с тоя-оня. Казвам се Николай и съм от Пловдив, ходя по планината най-вече сам. Обещах на един-двамаи на Мечо-пух да кача малко снимки от ходенето си до хижата. Надявам се да съм ги качил правилно, ако ли не пак ще пробвам. Поздрави.
https://picasaweb.google.com/101297370886248882423/1617
Съб Мар 23, 2013 10:35 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
meco puh

Местожителство: обл.Разград

Мнение Re: 16-17.03 хижа Левски Отговорете с цитат
ancient написа:
... Обещах на един-двамаи на Мечо-пух да кача малко снимки от ходенето си до хижата. Надявам се да съм ги качил правилно, ако ли не пак ще пробвам. Поздрави...

Няма правилник за качването на снимки.
Николай, всички започваме така, несигурни и неуверени. А сега, на ден по 6-7 часа съм пред компютъра. Ако имам работа, минавам по 5-6 пъти на ден да провеявам, какво е написано, както проверявах пощенската си кутия, като бях на 18 години. Laughing Laughing Laughing Знаеш за какво, нали?
И така, доволен съм че се запознахме. Благодаря ти, че ми помогна.
Ходиш сам. Може би по принуда като мен, няма много туристи около мен. Но след като се върна споделям си ходенето във форума. Това ми доставя удоволствие. Направи го и ти.

Балкана символ на цял полуостров
Съб Мар 23, 2013 11:42 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
staria

Местожителство: гр.Ботевград

Мнение Отговорете с цитат
Да пробвам да кача снимки и аз. Досега не съм го правил и не зная дали ще се получи.
Тук
Нед Мар 24, 2013 11:10 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.