Автор |
Съобщение |
Svetlix
|
|
|
В голям филм си се бил вкарал. Макар и малко снимките са яки!
|
|
|
Нед Мар 24, 2013 2:22 pm |
|
|
Todor
|
|
|
|
Вчера /23.03.2013г./ се събудих от воя на вятъра около блока и тракащи ламарини по покрива. Погледнах към Белмекен, който се вижда от кухненския ми прозорец и реших, че "днес никой няма да отиде там" - сгрешил съм
Това дето си се качвал в петък в тази буря.... и то сам.... според мен малко насилваш късмета си.
Разбира се като духа вятър видимостта е уникална и снимките ти са станали прекрасни. Онова ръбче с въжето на Острия чал - нищо не е - не може да те уплаши, въжето е по-скоро за лятото да не се хлъзнеш по някой камък. Сега даже не разбираш за какво ти е.
Между другото в мазето имаше над половина от огромна вътрешна гума от камион - идеална за разпалка.
|
|
|
Нед Мар 24, 2013 6:29 pm |
|
|
Todor
|
|
|
|
Много добре е, че ти е работил GPS-а все пак. Районът е изключително подходящ за загубване във виелица. Всички тези еднакви височинки и долинки .... Спокойно можеш да се въртиш с часове и ... да те намерят на пролет Да не говоря за екстри, като падане от 5 метрови скали в каньончето на реката...
Аз лично видях точно 4 кола и те по никакъв начин няма да ти помогнат да намериш хижата във виелица и без GPS.
|
|
|
Нед Мар 24, 2013 7:57 pm |
|
|
fena73
Регистриран на: 16 Окт 2011 Мнения: 1930 Местожителство: Ст.Загора |
|
|
|
Бравос! добре си се подредил пак....имам чувството, че времето специално за тебе работи-да ти гледа сеира обявявай дръг път ходенето ,та ние"прососмъртните" да се отказваме овреме...
А Л.Езеро е било пълно от"зимното качване на Мусала"по план на дружеството
|
|
|
Нед Мар 24, 2013 9:47 pm |
|
|
fena73
Регистриран на: 16 Окт 2011 Мнения: 1930 Местожителство: Ст.Загора |
|
|
|
|
|
Заслон Еверест беше пълен, а не Леденото езеро.
Въпреки табелката това не е заслон Леденото езеро.
|
В различни сайтове инфото е различно-повечето дублират имената,т.е.-използват се и двете И ако имено не е Л.Езеро защо ,по дяволите, нова хубава и лъскава табела се мъдри на заслон Еверест??? Дидо може да даде повече яснота по въпроса...
|
|
|
Пон Мар 25, 2013 9:35 am |
|
|
Ристо Туристо
Регистриран на: 02 Окт 2008 Мнения: 4315 Местожителство: на 950 м.н.в. |
|
|
Пон Мар 25, 2013 9:50 am |
|
|
dido
|
|
|
|
|
|
|
|
Заслон Еверест беше пълен, а не Леденото езеро.
Въпреки табелката това не е заслон Леденото езеро.
|
В различни сайтове инфото е различно-повечето дублират имената,т.е.-използват се и двете И ако имено не е Л.Езеро защо ,по дяволите, нова хубава и лъскава табела се мъдри на заслон Еверест??? Дидо може да даде повече яснота по въпроса... |
Нямам никакава информация за малкия заслон, поне засега. Старият явно се е казвал "Леденото езеро". След като е изоставен, явно името постепенно е прехвърлено на новия. Ще поровя така или иначе за нещо писано ...
http://varhove.com/wordpress/?p=558
_________________ Бутам след осмата бира |
|
|
Пон Мар 25, 2013 12:16 pm |
|
|
jeffpitters
|
|
|
|
Няма да се плашиш , и ние преди две седмици ходихме и един дядко ни изпревари ,
с пълна скорост , гол до кръста и торбичка в ръка
Сподели , че се е качил за 2 часа
|
|
|
Пон Мар 25, 2013 3:43 pm |
|
|
Vicky
|
|
|
И ние се запознахме с този дядо на 3ти март. Май се казва Стефан и тогава правеше 23тото си качване на Мусала за ТАЗИ зима, до тук през живота си бил направил около 2200 такива. Което повече ме впечатли-каза, че с негов приятел, лекар, от 37години нямат нито една събота и неделя, в която да не са били на планина. Живот си живеят хората
|
|
|
Пон Мар 25, 2013 6:57 pm |
|
|
dido
|
|
|
|
От групата на статистиците е този
_________________ Бутам след осмата бира |
|
|
Пон Мар 25, 2013 8:23 pm |
|
|
Ристо Туристо
|
|
Пон Мар 25, 2013 9:16 pm |
|
|
loudidd
|
|
|
|
|
|
|
|
Не мога да ги разбера .... |
Не търси романтика при статистиката |
Човекът си спортува, дали ще тичаш всяка сутрин 18 обиколки на стадиона до вас или ще качваш Мусала всяка седмица....... разлика няма. Просто мащабът е друг. Сякаш мотивите ни да ходим из планините трябва да са едни и същи...
А иначе....дано на неговите години и ние да поддържаме подобна форма...
|
|
|
Пон Мар 25, 2013 9:31 pm |
|
|
Ристо Туристо
|
|
Пон Мар 25, 2013 9:36 pm |
|
|
Svetlix
|
|
|
|
|
Страшно ми се иска да ида на някои места на които вече съм бил, ама като знам че има милион на които не съм бил и гледам да не го правя....макар че не винаги успявам. |
И аз се вайкам същото и в един хубав момент възкликвам "колко кратък е живота и как все не достига време/пари за нещо"
|
|
|
Пон Мар 25, 2013 9:51 pm |
|
|
Mariana1000
|
|
|
Вече окончателно се заричам да не чета разказите ти на улицата. Хората ме гледаха странно като се смеех на висок глас и не можех да спра
Като гледам снимките сега и лигите ми текат, текат... много е хубава Рила, мноооооого!
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!... |
|
|
Вто Мар 26, 2013 1:44 pm |
|
|
|