Имам въпрос.Сигурно отговора вече го има,но нямам време да чета всички постове.а,и са няколко въпроса...Та - ние сме абсолютни аматьори в планината,но искаме да обиколим Седемте рилски езера с обществен транспорт и възможно най-малко ходене,защото разполагаме и с ограничено време.Ще тръгнем от София.Въпросите ми са-от там до Дупница,а после накъде?С какво ? И колко време и средства ще ни отнеме всяко придвижване? Благодаря !
П.П. Когато имаме време и палатки ще го повторим като истински планинари
Вто Авг 14, 2012 10:51 pm
ferdi_mruvkata
Re: Седемте рилски езера
bobito82 написа:
Имам въпрос.Сигурно отговора вече го има,но нямам време да чета всички постове.а,и са няколко въпроса...
а ние защо трябва да си губим времето да четем въпроси , чиито отговори ги има ?
_________________ Not All Who Wander Are Lost
Сря Авг 15, 2012 9:29 am
bobito82
БЛАГОДАРЯ!
Сря Авг 15, 2012 8:56 pm
tr00l
никога не съм ходил там но много искам да ги посетя сега само да се постопли и мисля да го направя
Пет Мар 29, 2013 5:26 pm
oldworld88
Много големи опашки има на лифта. По 40-60 минути се чака имайте го в предвид.
Пет Апр 05, 2013 12:54 pm
amdimitrov
Големите опашки на лифта са съботите и неделите през топлите месеци...общо около 30 дни годишно.
Миналата година в началото на Септември (беше слънчев и топъл делничен ден) нямаше никаква опашка...30 коли имаше на паркинга и не повече от 100-150 човека в месността...
Моят съвет е да избягвате да ходите там Юли и Август...още повече, че стотиците бели братя си спретват една масова кочина точно по това време- доста грозна и тъжна картинка.
И друг съвет- като се качите до новата хижа "въртете" от ляво, т.е. по часовниковата стрелка. 90% от хората вървят в другата посока и ще се засечете чак горе...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети