Автор |
Съобщение |
Dido_
|
|
Словенските Алпи |
|
Разходка из природата на Словения Надявам се да ви хареса на места си беше доста трудно както може да видите от снимките за да се добереш до върха си се изисква алпинистка екипировка но ние българите им показахме как се катери с обикновенни обувки без каски и каквото и да било
Ето тази камениста пътечка ако мога така да я нарека води към върха хората са си я обезопасили с въже и т.н но къде е адреналина ако не се качиш както ти е кеф на теб самия
_________________ Много са пътищата който водят към Бог един от тях е през планината но го знаят само тези който завинаги остават там |
|
|
Пон Окт 15, 2012 10:59 pm |
|
|
Emil
|
|
|
Снимките са супер.
Адреналин може да имаш и с осигуровка. Все пак тук катериш а не ходиш.
Прочети темата за злия зъб, че те белите един път стават обикновенно.
|
|
|
Пон Окт 15, 2012 11:15 pm |
|
|
Dido_
|
|
|
|
Прав си Емил без екипировка само 1 може да допусне човек грешка и след това да плати жестоко за нея но сигурно не съм само аз който в прилив на адреналин се хвърля с главата напред без да мисли но все пак до колкото е възможно човек се старае да се пази колкото и да го бута дявола напред а темата за катеренето на зли зъб без екипировка я четох и клипчето гледах доста интересно поздравления за куража на момчетата
_________________ Много са пътищата който водят към Бог един от тях е през планината но го знаят само тези който завинаги остават там |
|
|
Пон Окт 15, 2012 11:24 pm |
|
|
igurbev
|
Re: Словенските Алпи |
|
|
|
за да се добереш до върха си се изисква алпинистка екипировка но ние българите им показахме как се катери с обикновенни обувки без каски и каквото и да било |
Ей, страшни сте! И като им показахте, те какво казаха?
|
|
|
Пон Окт 15, 2012 11:24 pm |
|
|
Dido_
|
|
|
|
|
|
|
за да се добереш до върха си се изисква алпинистка екипировка но ние българите им показахме как се катери с обикновенни обувки без каски и каквото и да било |
Ей, страшни сте! И като им показахте, те какво казаха? |
Погледа който казва тия са ненормални е достатъчен Приятелю жалко че тогава нямахме Бг знаме да го развеем
|
|
Пон Окт 15, 2012 11:26 pm |
|
|
NikTod
|
|
|
|
|
Хубаво сте походили, добри снимки сте направили и още по-добре трибагреника, че не сте развели.
За похода адмираций
Ама за "Ганьовщината" дето сте я проявили и тази дето сте щели да я направите няма как да получите одобрение, поне от мен.
|
|
|
Пон Окт 15, 2012 11:46 pm |
|
|
igurbev
|
|
А какъв е походът?
|
|
|
Пон Окт 15, 2012 11:52 pm |
|
|
NikTod
|
|
|
Словенските Алпи
|
|
|
Пон Окт 15, 2012 11:55 pm |
|
|
Dido_
|
|
|
|
Никтод кое за теб е Байганьовщина а това че не сме имали пари да си купим екипировка ли ни прави бай ганьовци ми да си седим тогава в къщи и никъде да не ходим ходете си само вие екипираните който не сте бай ганьовци
|
|
Вто Окт 16, 2012 10:56 am |
|
|
NikTod
|
|
|
|
|
|
Никтод кое за теб е Байганьовщина а това че не сме имали пари да си купим екипировка ли ни прави бай ганьовци ми да си седим тогава в къщи и никъде да не ходим ходете си само вие екипираните който не сте бай ганьовци |
Не се коси. Не съм искал да обидя. Липсата на екипировка не е проблем. И аз съм вършел глупости, за които сега от позиция на времето не се особено гордея. Порицахте не за друго, а за начина по които вие изразявате нещо за изключително , а бъди убеден за страничните наблюдатели /бкл. чужденците/ възприемат за нещо друго
Бъди здрав и все така положително настроен
|
|
|
Вто Окт 16, 2012 12:43 pm |
|
|
satzata
|
|
|
Ние това лято се качихме на Триглав от Бохинското езеро през Водников дом и Кредарица, носихме си някаква осигуровка, но реално не я ползвахме никъде. Просто наистина не ни се наложи по този маршрут. Повечето хора, които срещнахме също не ползваха. Имаше все пак и хардкор екипирани, де. Но си бяхме взели знаме
|
|
|
Вто Окт 16, 2012 11:40 pm |
|
|
fena73
Регистриран на: 16 Окт 2011 Мнения: 1930 Местожителство: Ст.Загора |
|
|
|
При нас пък си имаше сняг и екипировката беше меко казано "желателна"..
|
|
|
Сря Окт 17, 2012 8:32 am |
|
|
SMitev
|
|
|
|
Dido_, моля те дай повече инфо. Изглежда адски интересно. А пък нищо не си казал.
_________________ I love not man the less, but Nature more! |
|
|
Съб Фев 23, 2013 12:25 pm |
|
|
alexvan
|
|
Съб Фев 23, 2013 3:37 pm |
|
|