Здравейте, интересувам се дали е възможно за 8-10 часа да се измине маршрута от х.Рибни Езера-Кобилино Бранище-Попова Капа-Купените-Орлов и от там някаде да се слезе до Рилски Манастир? Ще сме 2-3 човека не сме баш джедаи но се движим доста бързо и искам да знам дали подобен маршрут е възможен за един ден или е най добре да се преспи на Страшно езеро.
Нед Юни 09, 2013 12:39 pm
iozkan
и за какво трябва човек да си причинява всичко това. Планината е за наслада на душата, не е писта за състезание. За 8-9 часа няма как да слезеш чак на манастира, при положение че искаш да минеш почти цялото било с купените, ловница, орловец, петлите и т.н. Нормалните хора могат да направят нещо като рибните - кобилино - попова капа - купените - ловница и слизане към бак и мальовица, това също е доста голямо натоварване, и за не малко хора би било проблем, но поне е доста по нормално. Човек трябва да има време за почивка, да спре да се огледа да запомни откъде минавва, не да търчи като кон и да не вижда и помни нищо. Е може би младежите няма да са на мойто мнение, но аз да си кажа
Пон Юни 10, 2013 11:58 am
Ilko
По-добре да се слезе към Бак и хижата, както казаха колегите
Офф: някой модератор може да махне излишните 10 подобни теми, явно нещо му става на форума тези дни
Пон Юни 10, 2013 12:35 pm
g.lubenov
Благодаря за съветите, извинявам се за десетината еднакви теми нещо му има на форума и аз не искам да правя планински маратон и за сега остава варианта спане на Страшно езеро.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети