ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Малко есенни багри от неделя над Карлово

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Малко есенни багри от неделя над Карлово
Автор Съобщение
тихомир томанов

Местожителство: карлово

Мнение Малко есенни багри от неделя над Карлово Отговорете с цитат
Искам да ви споделя Неделните си впечетления от Балкана над Карлово.Вечерта в Сьбота рязко ме засьрбяха табаните
та раницата беше готова за секунди и смирено зачака Неделя.Та сутринта хоп в колата и акостирах на Лукойла от там на горе беше около 8.45ч.Крачка спореше и около 12ч. престигнах на заветна ми цел Левски.По пьтя срещнах група ученици под Розите и една малка групичка.Пих кафенце при Бай Вьлчан а те се суетят с пранета други поправяха малкият агрегат просто хората си вьршат работата.Гледам си часа рано я да продьлжа през Петольчка ,Дюза, Кочмара ,Равнец и Карлово кога ще е пак такова времето.Викам си на акьла дали ще има и други
нагоре явно да защото при каменната колиба на излизане от гората момче и момиче.Разбрахме се на бьрзо ,че идват от Рай през Ботев но не са минавали по пьтеката за Левски та попитаха кьде е хижата.Успокоих ги че са само над нея и
че до влака им в 20ч. имат много време и че ще слезнат по светло.От там дрьпнах рязко и дим да ма няма нагоре около 13.30ч вече бях на Бункера .Мьглите и облаците играеха своят танц на горе на долу.Успокоих се че ще имам достатачно време да се пребера по светло и хапнах на бьрзо през това време нащраках някое фото с телефона.Около
17ч. си бях в Карлово малко зор ми даде Кочмарската мьгла защото видимоста беше около 50метра.Извода който си нарпвих от неделното ходене е че зимата си преблежава с пьлна пара.Това ще е добре за колегите обичашти по-екстремни условия.Ето и някоя снимка:

Последната промяна е направена от тихомир томанов на Вто Ное 27, 2012 5:46 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Вто Ное 27, 2012 5:03 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
peca

Местожителство: Пловдив

Мнение Отговорете с цитат
Хубаво ходене си му направил Тихомире, но снимките куцат нещо.
А между другото я кажи имаш ли някакво инфо, тази година х.Левски ще работи ли през зимата. Rolling Eyes Question

Вто Ное 27, 2012 5:33 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
тихомир томанов

Снимките ги правя мужду ходенето просто фотографията ми куца Oops .Ще си работи нормално при зимни условия
дьрвата са подсигорени Бати Вьлко ви очаква Very Happy .
Вто Ное 27, 2012 5:43 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
peca

Какво ще рече "нормално при зимни условия"?

Вто Ное 27, 2012 6:03 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
тихомир томанов

Демек всички зимни несгоди сняг,студ, замрьзнала река ,топла хижа, добра компания, топла храна,червено вино и постояно пресьствие на гостоприемни хижари дъра-бъра .
Вто Ное 27, 2012 6:26 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
peca

То май зимата е по хубаво там от лятото Idea Laughing Laughing Laughing Laughing

Вто Ное 27, 2012 6:35 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
domenik

тихомир томанов написа:
Демек всички зимни несгоди сняг,студ, замрьзнала река ,топла хижа, добра компания, топла храна,червено вино и постояно пресьствие на гостоприемни хижари дъра-бъра .

И първата половина е чудна, ама втората... - направо благодат Laughing
Вто Дек 25, 2012 7:27 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.