Колеги ,някой да каже за връх Копрен как е маркировката и има ли някакви особенности от хижата до върха ?
колко време средно е за ка4ване ?
Не съм бил в този район, но прогнозата на синоптиците за близките дни е за хубаво време. Така че, опитайте. Ако тръгнете рано, вярвам, че ще успеете. И аз ви го пожелавам.
Re: връх Копрен
meco puh написа:
Pagane написа:
Колеги ,някой да каже за връх Копрен как е маркировката и има ли някакви особенности от хижата до върха ?
колко време средно е за ка4ване ?
Не съм бил в този район, но прогнозата на синоптиците за близките дни е за хубаво време. Така че, опитайте. Ако тръгнете рано, вярвам, че ще успеете. И аз ви го пожелавам.
много благодаря , Ме4о Пух ,ве4е полу4их някои упътвания , ще пиша какво сме направили
12 4овека сме
Чет Сеп 20, 2012 5:01 pm
igurbev
дааа, винаги даваш добро обяснение има супер карта в този линк , 4етох и от преди година мисля сте ходили и на един колега от Копиловци полу4их разяснението ,4е скоро младежи са маркирали от хижата пътека ))
на теб и компанията хубави събота и неделя )
Чет Сеп 20, 2012 7:05 pm
byl
2-ма човека от София сме и сме навити за Копрен за утре,но нямаме удобен транспорт.Млади,но имаме опит в планината.Вие с коли ли ще ходите?Може ли да ходим с вас?
Пет Сеп 21, 2012 3:22 pm
byl
Транспортът е влакът в 735 до Монтана и после таксита до Копиловци,но е хубаво да сме 4-ма или поне 3-ма,за да не излезе много скъпо,така че ако има навити да пишат.Не гледайте времето сега,утре и в неделя ще бъде слънчево и доста по-топло
Пет Сеп 21, 2012 5:17 pm
Pagane
Копрен
byl написа:
Транспортът е влакът в 735 до Монтана и после таксита до Копиловци,но е хубаво да сме 4-ма или поне 3-ма,за да не излезе много скъпо,така че ако има навити да пишат.Не гледайте времето сега,утре и в неделя ще бъде слънчево и доста по-топло
ако има автобус или влак до 6,30- 7 4аса да сте във Враца ?? ние тръгваме 6.30
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети